Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2021

Хороскоп:

Седмичен хороскоп – 01.06 - 07.06.20

Овен – През първата половина на седмицата бихте могли да изпитате усещането за нестабилност в определени аспекти на живота, което би могло да породи известна тревожност или чувството на дискомфорт. Въпреки това, няма да пропуснете да имате и много добри дни, като например петък и събота, когато Луната ще преминава през другия огнен знак Стрелец. Мнозина ще предприемат различни стъпки с цел увеличаване на приходите. Очакват се благоприятни промени у дома. Трябва да останете внимателни към нуждите на членовете на вашето семейство.

Благоприятни дни – 05, 06

Бъдете внимателни – 01, 02

Телец – Внимавайте за прибързани решения, тъй като всеки ход, който ще направите и е свързан с финансите, ще изисква предварителен анализ. Идеални дни да се опитате отново да възстановите комуникацията с онези близки или приятели, които по някаква причина са се дистанцирали от вас, както и да разрешите малките конфликти чрез диалог с най-близкото си обкръжение или членовете на семейството. В областта на здравето ще имате добра седмица като цяло, без да говорим за някои малки дискомфортни моменти, които могат да бъдат причинени от неочаквани тревоги или притеснения.

Благоприятни дни – 07

Бъдете внимателни – 03, 04

Близнаци – Ще започнете седмицата с благоприятен старт като цяло почти във всяко отношение. Ще намерите подходящите варианти и ще останете доволни от резултатите. Решенията, които вземате днес, утре може би ще трябва да ревизирате. Известна резервираност би ви предпазила от вреди. Ако сте толерантни към другите, ще пожънете успехи. Пътуване, което планирате, може да донесе безпокойство, но може и да се окаже едно щастливо начало. Здравето като цяло е стабилно.

Благоприятни дни – 01, 02

Бъдете внимателни – 05, 06

Рак – Енергията, придобита от звездите ще ви помогне да вземете решения, които може да изглеждат малко трудни за вземане, обаче ще имате смелостта да се изправите пред всичко, което е необходимо, за да постигнете желаното. Много добро време за работа, за да започнете нови задачи или да продължите тези, които са свършени наполовина. Резултатите може да не са това, което първоначално сте искали, но с течение на времето и голямото постоянство, което притежавате, ще имате добри постижения. На сантиментално и емоционално ниво ще преминете през дни, в които няма да ви е лесно.

Благоприятни дни – 03, 04

Бъдете внимателни – 01, 02, 07

Лъв – Начало на седмицата ще започнете с известна колебливост и нестабилност в различни аспекти. Вероятни, но преодолими трудности са възможни. Въпреки това, ще имате дни, които ще бъдат достатъчно положителни и зареждащи с енергия. В професионалната сфера мнозина ще започнат да изпитват положителна промяна, пълна с нови алтернативи и възможности. Старайте се да говорите по-малко и да действате повече, да реализирате плановете си. В емоционално отношение ще имате възможността да започнете да общувате с някой, който е важен за вас.

Благоприятни дни – 01, 02, 05, 06

Бъдете внимателни – 03, 04

Дева – В началото на седмицата е по-добре да говорите по-малко и да правите повече. Не пренебрегвайте малките неща, решението на привидно незначителни въпроси може да даде неочакван положителен резултат. Ще трябва незабавно да реагирате на бързо променяща се ситуация. Приятелите с удоволствие ще ви помогнат, можете да разчитате на техните съвети, време и дори отчасти на финанси. Сряда и четвъртък може да ви зарадват с добри събития. В петък и събота на работа е по-добре да сте незабележими и да не привличате вниманието към себе си.

Благоприятни дни – 03, 04, 07

Бъдете внимателни – 05, 06

Везни – През тази седмица можете да почувствате, че преминавате през емоционално сложна вътрешна ситуация, нищо не е много ясно. Звездите ви предлагат да спрете и да се вслушате в чувствата си, да разберете емоциите си. Не е време за действие, но можете да постигнете много с вътрешна интроспекция. Нужна ви е абсолютна и драстична промяна. Всички знаем, че ни е по-удобно, когато нещата продължават обичайния си ход, но ако приемете тази промяна сериозно, разумно и вярвате в себе си, ще разберете, че трябва да приветствате промените и че трябва да се изправите пред тях, за да видите къде те водят.

Благоприятни дни – 05, 06

Бъдете внимателни – 01, 02

Скорпион –Седмицата ще започне за вас добре като цяло. В сряда и четвъртък ще бъдете по-емоционални от останалите дни, затова избягвайте напрежението и стреса, по-малко общувайте и то избирателно. Ще придобиете яснота по някои въпроси. Ще има дни, в които ще трябва да сте готови да се примирите, да разберете по-ясно другите хора и да сте съпричастни. Търсите равновесие в живота си. Вие сте в период на вътрешен растеж. Не се огорчавайте от по-бавните резултати. Знайте само, че сте на прав път и с всеки ден ситуацията ще се променя към по-добро.

Благоприятни дни – 07

Бъдете внимателни – 03, 04

Стрелец – Звездите ще ви дават положителна енергия за борба с всякакви препятствия, които стоят между вас и целите ви. Не забравяйте обаче максимата:”Помогни си сам, за да ти помогне и Бог!” Ще имате силата да се справите с нещо наистина важно. Благоприятно време за някои правни аспекти. Вашата непредсказуемост е очарователна, но понякога може да бъде изморителна. Покажете на другите най-добрите си качества, те със сигурност ще бъдат оценени.

Благоприятни дни – 01, 02

Бъдете внимателни – 05, 06

Козирог – Донякъде сложен период на адаптация през първата половина на текущата седмицата. На сантиментално ниво ще имате възможност да се свържете с някои хора, които отдавна са се отдалечили от живота ви. Необходимо е да бъдете внимателни и да сте нащрек, за да достигнете целта си. Здравето като цяло ще бъде сравнително положително, с някои възходи и падения. Всякакъв вид забавление ще бъде добре дошло, за да помогне за подобряване на вашето настроение.

Благоприятни дни – 03, 04

Бъдете внимателни – 01, 02, 07

Водолей – Предстои да вървите напред, да преодолявате препятствия, да доведете работите до край, да довършвате започнатото. Научете се да цените времето си, не го пилейте напразно за несъществени неща. В момента делата ви сякаш изостават - бавни и несигурни; липсва прозрачност. Това е период, в който изглежда, че носите тежък товар. Времето е преходно, нищо все още не излиза на бял свят и не е толкова ясно, колкото бихте искали. Някои неща възпрепятстват вашия напредък. Общото здравословно състояние, както физическо, така и емоционално, ще има значително подобрение.

Благоприятни дни – 01, 02, 05, 06

Бъдете внимателни – 03, 04

Риби – Запазването на спокойствие и анализирането на всяка ситуация ще е необходимо, за да се избегнат възможно най-малко грешки. Когато трябва да вземете решение, помислете за плюсовете и минусите. Чуйте мнението на всички останали, преди да стигнете до решение. Бъдете обективни и справедливи във вашите критерии. Помнете целта си всеки ден. Определете и заявете твърдо позицията си на работа, у дома, с приятели и др. Победата изисква сила на волята и последователност във вашите действия. Съдбата ще ви отправи предизвикателство, за да ви изпита.

Благоприятни дни – 03, 04, 07

Бъдете внимателни – 05, 06Източник: tribune.bg

Снимка: интернет

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи