Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

Хороскоп:

Седмичен хороскоп – 02-08.03.20

Овен – Тъй като сте свикнали да поемате винаги инициативата и сега действате спонтанно. Първо, анализирайте ситуацията и не бързайте с нещата. Ако нещо се провали, това може да е по ваша вина. За да избегнете конфликти, не бива да извършвате необмислени действия през тази седмица. По-късно може да съжалявате, тъй като последствията ще бъдат трудни за отстраняване. В любовен план може да имате сблъсък с партньора си.

Благоприятни дни – 2, 3, 6, 7

Бъдете внимателни –4, 5


Телец – Тази седмица звездите не ви обещават лесни победи. Но колкото и да е сложна задачата, вие ще успеете да се справите. Трудно ще се намери нещо да ви отклони от вече предначертания път. Настроени сте конструктивно и ще бъдете в емоционален подем. В работата ще трябва да поемете допълнителна отговорност. Много е важно преценката ви да бъде точна и правилна, защото това, което днес изглежда идеално, утре ще ви изглежда не толкова привлекателно и перспективно. В семейните дела се придържате към демокрацията, затова всичко ще бъде наред.

Благоприятни дни – 4, 5, 8

Бъдете внимателни – 6, 7


Близнаци – Тази седмица мнозина ще имат основание да се гордеят със себе си. Ще получите поредното доказателство, че владеете изкуството да убеждавате. Ще имате множество удачни възможности да приложите своите способности по предназначение. Ако сте решили да направите нещо, тогава действайте смело и решително, без колебания, като не позволявате на никакви обстоятелства да ви отвлекат от плануваното. Не давайте воля на всичките си желания. Бъдете скромни. Влагайте във всичко малко повече разум.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни –2, 3, 8


Рак – Тази седмица ще бъде много успешна. Опитайте се да извлечете максимума от благоволението на звездите: ще имате шанс да завладеете нови висоти, да постигнете това, за което отдавна мечтаете. Необходимостта от себеизразяване нараства. Ако решите да променяте нещо в живота си, гледайте винаги да имате резервна опция и не изгаряйте всички мостове зад себе си. Това е страхотна седмица за общуване или за забавление с приятели.

Благоприятни дни – 8

Бъдете внимателни – 4, 5


Лъв – Седмицата може да поднесе неочаквани събития и изненади. Може би ще решите да промените своите планове. Ще можете да реализирате някои амбициозни планове и да приложите това, което сте планирали отдавна, но ще трябва да се вслушате в интуицията си. Може да удивите околните с неочаквани постъпки, смели разсъждения, нестандартен поглед върху нещата. Личните взаимоотношения се развиват хармонично, лесно намирате общ език. Благоприятно е времето за любов. Възползвайте се максимално от добрите условия.

Благоприятни дни – 2, 3

Бъдете внимателни – 6, 7


Дева – Тази седмица повечето от вас ще се съсредоточат върху семейните дела, домашните грижи и общуването с роднини. Понижението на енергията ви и повишената чувствителност ще ви правят податливи на стреса. Не проявявайте излишна настойчивост, понякога е нужно да се отстъпи, да се преразгледат целите и приоритетите и тогава да се продължи напред. В края на периода спад на ентусиазма, чувство на досада и емоционално изтощение. Нужно ви е да се отпуснете, да останете малко време сами със себе си и така да заредите отново батериите.

Благоприятни дни – 4, 5

Бъдете внимателни – 2, 3, 8


Везни – През тази седмица спокойно плувайте по течението. Всичко ще се нареди именно както трябва. Трябва първо да се справите с някои нерешени проблеми. Това се отнася както за личните, така и за служебните задължения. През периода се старайте да не попадате в конфликтни ситуации, не допускайте пренапрежение. Вашата общителност, деликатност и тактичност ще ви помогнат в много ситуации. Благоприятен период за хармонизиране на партньорските взаимоотношения.

Благоприятни дни – 2, 3, 6, 7

Бъдете внимателни –4, 5


Скорпион – Може да правите плановете за бъдещето. Дори най-смелите ви идеи възникнали в тези дни, ще могат да се реализират в близко време. Нежелателно е да обсъждате своите планове с непознати, да споделяте своите замисли и тайни. Стойте далеч от клюки, не давайте напразни обещания, отложете подписването на официални документи. Тази седмица, не трябва да губите време за безсмислени разговори и дебати - те отнемат много сили и не дават резултати. Ако затворите очите си за малките недоразумения, ще можете да съхраните хармоничните отношения с близките.

Благоприятни дни – 4, 5, 8

Бъдете внимателни – 6, 7


Стрелец – Съдбата ще е благосклонна към вас. Старайте се да не пропуснете и малките шансове, които ви се предлагат. Старайте се да не се претоварвате умствено и емоционално. Тази седмица ще трябва да положите много сериозни усилия, за да поддържате комфорта и мира в дома. Въздържайте се от критики и напомняне на близките си за техните недостатъци и не отказвайте да изпълнявате домакинските задължения. Възможно е да възникнат финансови проблеми, ще трябва да помислите как да намалите разходите.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни –2, 3, 8


Козирог – Тази седмица звездите ви препоръчват да бъдете по-лоялни, за да постигнете целите си и да решите належащите проблеми. Добре е да се опитате да видите алтернативите, а не да разчитате само на едно нещо. Много Козирози ще се окажат отлични организатори и администратори, както и ще покажат завидни лидерски качества. Позволете на събитията да следват своя естествен ход. Ако не бързате, обстоятелствата могат да се обърнат във ваша полза. Най-после успявате да намерите подход към половинката си и да изчистите леките недоразумения.

Благоприятни дни – 8

Бъдете внимателни – 4, 5


Водолей –Седмицата ще бъде благоприятна. Опитайте се да използвате това време възможно най-ефективно: научете нещо ново, вземете полезни връзки, помислете какво искате да постигнете в бъдеще и как може да се реализира. Не са изключени истински творчески прозрения, някои Водолеи ще намерят неочаквано приложение за своите таланти. Имате всички шансове да реализирате новите си идеи. Използвайте своето обаяние и шармантност. Търсете социални контакти, бъдете активни и действени.

Благоприятни дни – 2, 3

Бъдете внимателни – 6, 7


Риби –Седмицата може да е доста натоварена, затова е добре да планирате нещата предварително, за да не пропуснете важни неща в суматохата. Целият период ще бъде конструктивен и ползотворен. Възползвайте се максимално от добрите възможности. Заемете се с битовите въпроси, домашните дела и избягвайте да вземате скорострелни решения. Ако не се почувствате добре през следващите дни, по-добре отменете някои от ангажиментите си. В личния живот промяна не се очаква.

Благоприятни дни – 4, 5

Бъдете внимателни – 2, 3, 8Източник: tribune.bg

Снимка: интернет

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи