Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2024

Хороскоп:

Седмичен хороскоп – 2 до 8 декември

Овен – Мнозина ще почувстват скука и недоволство от текущата си работа. Старайте се да не сте разсеяни, защото това може да ви създаде проблеми. Пазете се да не изгубите важна информация. Бъдете внимателни със своя нрав и не се дразнете от нищо. Отношенията с колегите и особено с шефовете могат да се обтегнат, така че трябва да останете малко по-спокойни в диалозите с тях. Известна нервност може да ви накара да търсите утеха в храната, затова има вероятност от увеличение на теглото. Добре е да намалите мазнините, тестените и сладките храни през тази седмица.

Благоприятни дни – 2

Бъдете внимателни – 6, 7


Телец – Много от вас ще се почувстват малко мързеливи по отношение на изпълнението си по време на работа. Трябва да сте внимателни към всички знаци и да се възползвате максимално от възможностите, които ви се предоставят. Тази седмица ще бъдете по-интровертни и чувствителни, което може да ви накара да се изолирате от други хора. Пазете се от излишната меланхолия, която може да се превърне в депресия. От друга страна, погрижете се за диетата си, старайте се да ядете здравословна храна, избягвайте червеното месо и излишната захар. Занимания с нова дейност или ново увлечение, от което да се наслаждавате, ще се отрази много добре на вашето душевно състояние.

Благоприятни дни – 3, 4, 5

Бъдете внимателни – 2, 8


Близнаци – Началото на седмицата ще бъде доста трудно, особено за тези, които поставят чувствата и емоциите на първо място. Важно е да не се отдавате на слабостите си, да не следвате мимолетните желания, да не се жертвате заради миг капризи. Бъдете внимателни във финансовите въпроси и да не бързате с покупките и разходите. Ще почувствате умора и липса на енергия в средата на седмицата. Може да имате някои мускулни болки, в резултат на много активност или на прекалени усилия. Опитайте се да намерите начини за релакс. Краят на седмицата е подходящото време да се отпуснете, да възстановите силите, не само физически, но и психически.

Благоприятни дни – 2, 6, 7

Бъдете внимателни – 3, 4, 5


Рак – Началото на седмицата ще бъде доста противоречиво. Това определено е труден период за някои представители на знака. Имате шанс да се справите с всички проблеми и да постигнете успех. Възползвайте се от предстоящата седмица, съсредоточете се само върху важните неща и не губете времето си. С любимите хора се опитайте да бъдете по-търпеливи, изгладете острите ъгли и избягвайте кавги. Понякога може да ви се стори, че ви провокират - в такива моменти е особено важно да останете спокойни. Мнозина ще намерят ново вдъхновение, ще намерят решения на различни проблеми и ще направят нови запознанства.

Благоприятни дни – 3, 4, 5, 8

Бъдете внимателни – 6, 7


Лъв – Седмицата може да е неспокойна. Не бързайте да вземате решения, дайте си време първо да се успокоите, помислете над текущата ситуация, анализирайте и претегляйте всички фактори. Не позволявайте на никого да злоупотребява с вашата доброта. Репутацията на някои може да пострада. Втората половина на седмицата ще бъде по-благоприятна и успешна. Възможни са подаръци, приятни изненади, изгодни сделки. Това време е благоприятно за начало на всяка връзка. Не е нужно да полагате усилия, за да направите добро впечатление на новите познати: просто бъдете себе си и хората няма да останат безразлични.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 2, 8


Дева –Помислете как да създадете хармония с външния свят и съдбата ще бъде благосклонна към вас. Искате промяна и звездите ще помогнат в това. Правете разходи, малки и големи, само в случай на спешна нужда. Преди да направите инвестиция, претеглете плюсовете и минусите, за да не се окажете впоследствие с разбити илюзии. Много е важно да бъдете предпазливи, да не бързате да вземате решения и внимателно да обмисляте всяка стъпка. Това ще помогне да се избегнат много проблеми. За вас е важно да следвате знаците на съдбата, които със сигурност ще помогнат да откриете вратата, водеща към щастливото бъдеще.

Благоприятни дни – 8

Бъдете внимателни – 3, 4, 5


Везни – Началото на седмицата е време за отговорна работа. Важно е да не отлагате нещата, да не чакате някои особено благоприятни обстоятелства. Важно е да се концентрирате и да се стараете да не допускате дори малки грешки. На финансово ниво бихте могли да претърпите някои разочарования или загуби. По време на работа ще почувствате умора и известен застой през следващите дни. Нуждаете се от мотивация и нови предизвикателства, за да се почувствате оживени и животът отново да ви стане интересен. Търсете компанията на приятели, не се заключвайте в къщи, излизайте и се забавлявайте.

Благоприятни дни – 2

Бъдете внимателни – 6, 7


Скорпион – По-голямата част от седмицата ще премине благоприятно. Звездите ще са на ваша страна, влиянието на положителните тенденции ще бъде силно. Могат да възникнат някои нестандартни ситуации, но тук интуицията със сигурност ще ви помогне. Независимо какво се случва, вие оставате оптимисти и позитивно настроени. Втората половина на периода е много подходяща за срещи с приятели, нови запознанства, общуване в неформална обстановка. Можете да приемате гости, да организирате някакви забавни събития. Приятните емоции са ви гарантирани.

Благоприятни дни – 3, 4, 5

Бъдете внимателни – 2, 8


Стрелец –Първата част на седмицата ще бъде доста динамична и изморителна. През втората половина на периода ще почувствате, че запасите на енергия са изчерпани и спешно ви е необходима почивка. Не се насилвайте с работа, отложете нещата поне за известно време или ги поверете на някой друг. Обърнете внимание на най-простите си нужди - отделете време, за да се наспите достатъчно, да се храните правилно, да прекарвате повече време на открито, да се разнообразявате. Всичко това не само помага за възстановяване на силата, но и променя настроението към по-добро. Започвате да получавате по-голямо удоволствие от общуването с другите и става по-лесно те да намерят общ език с вас.

Благоприятни дни – 2, 6, 7

Бъдете внимателни – 3, 4, 5


Козирог – Не се отпускайте. Въпреки че ви очаква обещаваща седмица, тя няма да е лесна, така че е по-добре да се откажете от надеждата за лесен успех. Бъдете готови да работите здраво и ползотворно. В областта на кариерата мнозина продължават да търсят нови начини за развитие. Често късметът ще е на ваша страна, събитията ще се развиват в подходящата посока. Откриват се нови възможности, появяват се хора, на които можете да разчитате. Ако е възможно, вземете си ваканция или отидете извън града в компанията на най-близките приятели.

Благоприятни дни – 3, 4, 5, 8

Бъдете внимателни – 6, 7


Водолей – Началото на седмицата обещава да бъде успешно, особено за тези, които не се страхуват да си поставят високи цели. Методично и спокойно решаване на всички натрупани проблеми. Във финансовия сектор трябва да се избягват прибързани решения. Втората половина на седмицата е малко по-трудна от първата. Основният проблем е напрегната връзка с другите. Трудно намиране общ език с тях, често ще изглежда, че дори най-близките ви разбират погрешно. По-добре да не давате никакви обещания - ще бъде много по-трудно да ги изпълните, отколкото изглежда.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 2, 8


Риби – Седмицата ще бъде много продуктивна, а енергията ви ще се увеличи. Страхотно начало, когато ще можете да решите отложените по-рано въпроси или да направите това, което сте планирали. Периодът е идеален за пътуване, както и за стоене у дома. Ще имате избор между постоянното общуване с хората, които обичате и време за уединение. И двата варианта са добри по свой начин. Засилената интуиция ще помогне да успеете в любовта, да избегнетe проблемите и да избере най-добрия път към щастието. Харизмата ви ще бъде на висота, което ще ви помогне да успеете в любовните дела.

Благоприятни дни – 8

Бъдете внимателни – 3, 4, 5Източник: tribune.bg

Снимка: интернет

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи