Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2024

Любов и секс:

Секс на първа среща? Ама моля ви се, защо не!

Да, знам. Обикновено нямаме навик да правим така. Но има моменти, в които привличането е толкова силно, че усещате как ви се иска буквално да се потопите в човека срещу вас – като в необятно море. Да се разтворите един в друг и да не мислите за нищо повече.


По принцип дали да има, или не секс на първата среща решава жената. Според обществото тя залага репутацията си, вземайки това решение. Но реално погледнато, сексът на първата среща не е нещо ненормално. Ако и двамата го искате.


Правилата изискват...


Те са неписани, но все още важат в някаква степен. И според тях, сексът на първа среща ще остави впечатление в мъжа, че жената е твърде лековата. Дали? В Ню Йорк сексът на първа среща е твърде вероятен, в арабските държави – тотално табу. И у нас е нещо по средата. Но всъщност на кого му пука дали ще правите, или не секс – само на вас и човека с вас, нали? Тогава? Защо не, ако ви се иска и ще ви достави удоволствие?


Въпрос на лична свобода и желание

Приемете го така – нито е добро, нито е лошо. Нещо нормално е. Ако ви се прави секс, ако човекът срещу вас ви допада, ако сте готови да поемете риска – давайте смело напред. И не се притеснявайте, че след това няма да можете да се надявате на сериозни отношения. Ако сте един за друг и ако сексът е добър, имате бъдеще.Готови ли сте за това – психически и физически?


Често възбудата и достигането до оргазъм са свързани с нервната ни система. Нали знаете ,всичко се случва в мозъка. Ако там сигналът ви казва – с него ще ти е хубаво, ще се отпуснеш и ще се наслаждаваш, направете го. Но ако ви се иска, обаче се притеснявате, изчакайте. После ще ви бъде по-хубаво. В общи линии всичко е индивидуално. И зависи от вас, вашето тяло и усещания, не от обществените нагласи и правила.


В много случаи сексът всъщност може да укрепи дадени отношения. Когато партньорът се усеща желан, той ще знае, че е и ценен, интересен, привлекателен. Разбира се, само със секс връзка не се гради, но той е един от основните строителни елементи.Фантазията също има голяма роля. Всъщност най-горещият секс често се случва с партньор, когото сте пожелали още преди да видите. Помислете за това.


А според вещите в занаята на сексуалните удоволствия, по-ценният оргазъм е не физиологичният, а онзи – на тотална наслада, когато другият усеща, че го желаете не само физически. Когато се отдавате изцяло, когато буквално душата ви казва – вземи ме.


Тогава и контактът ви ще премине границата на еднократното удоволствие, за да се превърне в нещо по-дългосрочно и красиво.Източник и снимки: woman.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи