Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2023

В света на известните:

Селин Дион посрещна пролетта

На 12 април милиони хора по света отпразнуваха католическия Великден.


В празничната неделя Селин Дион също реши да си създаде приятно настроение у дома. Тъй като цветята разцъфтяха и зеленината обагри всичко навън, певицата прекара деня си на двора, събирайки слънчеви лъчи.


Селин си сложи ушите на великденския заек и приветства топлото пролетно време с карирана рокля. Тя качи снимка в своя Инстаграм профил, стояща до табела, която гласи: „Добре дошла, пролет!“, като отправи мило пожелание към всичките си милиони последователи:


„Ето, че за съжаление се налага да прекараме великденската неделя у дома. Но сега повече от всякога искам да пожелая на вас и близките ви да се радвате на перфектно здраве! Нека се държим едни за други. С обич, Селин!“, написа певицата.

Източник и снимки: eva.bg

  Разтърсващи драми
  Любов и секс
  Сподели своята история
  Цитат на деня
  Любопитно
  Хороскоп

  Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

  Прочети още...

  Виц на деня
  Анкета

  Харесвам историите за:

  Архив

  Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

   
   
  Покажи