Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2021

В света на известните:

Скритият талант на Шарън Стоун

Шарън Стоун показа на почитателите си своя скрит талант.


Всъщност това се оказа и изненада за самата 62-годишна актриса. Тя може да рисува прекрасно, но често не й се удава време да завърши идеите си, затова и до момента не е знаела докъде могат да стигат възможностите й в тази творческа сфера.


Сега, когато е у дома по време на изолацията, Шарън започна и завърши своя картина, която е наистина впечатляваща:„Толкова съм развълнувана! Наистина успях да постигна нещо чудесно тук. Така че, да, можете да се занимавате с дейности, в които дори не сте предполагали, че сте добри. Сега сте у дома и се чудите какво да правите, затова можете да експериментирате. Аз създадох картина. Това беше моята малка крачка към научаването на нещо ново“, сподели Стоун във видеото, което качи в Инстаграм.


Междувременно актрисата подпомага кризисната ситуация с каквото може, използвайки множеството си последователи. Освен апелирането й към спазването на мерките, тя насочи хората към различни методи, с които да си изработят маски у дома и да открият необходимите за целта материали, като подаде ръка и на нуждаещите се болници, които спешно се надяваха на дарения на маски, за да може лекарите да вършат успешно работата си.
Източник и снимки: eva.bg

  Разтърсващи драми
  Любов и секс
  Сподели своята история
  Цитат на деня
  Любопитно
  Хороскоп

  Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

  Прочети още...

  Виц на деня
  Анкета

  Харесвам историите за:

  Архив

  Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

   
   
  Покажи