Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2024

Емоции:

Сладките неща, които прави само влюбеният мъж

Когато мъжът е влюбен, често става неразпознаваем за своите близки. Любовта променя и най-закоравелите мъжаги.


Може до вчера да се е присмивал на приятелите си заради плюшените мечета за 14 февруари, но днес първи тръгва към магазина за романтични подаръци.


Вижте 6-те сладки неща, които прави само влюбеният мъж:


1. Той остава плътно до вас, когато сте болни:
Не се страхува, че ще го заразите. Иска да се грижи за вас и прави всичко възможно да се възстановите бързо.


2. Той върши женската работа:
Няма проблем да мие чинии и да отсервира, за да ви помогне след тежкия ви работен ден. Иска да ви помогне, защото не ви възприема като прислужница.


3. Той иска да спи с вас, без да ви съблича:
Това че е останал да пренощува у вас, не означава, че е само заради възможността да ви види без дрехи. Готов е само да ви гушка и да се радва, че сте заедно.


4. Казва, че сте красива, когато се събудите:
И вие прекрасно знаете, че не сте в най-добрата си форма. Косата ви е рошава, гримът ви е размазан, пижамата ви е с котенца, но той ви обожава. И вие започвате да се чувствате наистина красива.


5. Купува ви сладки подаръци:
Няма проблем да открие любимата ви маска за коса и да ви изненада. Обича да ви кара да се усмихвате с дребните жестове, които прави за вас непрекъснато. Не се притеснява да търси бельо за вас и да разпитва продавачките за размери.


6. Обича да ви изпраща мили съобщения:
Дори да е много зает, винаги намира време да ви пише. Изпраща ви сърца и кара сърцето ви да се разнежва. Ако не му отговорите, ви кара да го направите с тъжни емотикони. Влюбеният мъж рядко може да скрие чувствата си. Така че се възползвайте!Източник и снимка: lifezone.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи