Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2021

Необяснимо:

Слънцето ще каже какво се крие в душата ви

Слънцето е символ, който отдавна означава много за хората. В човешката история има много варианти на символи, които могат да бъдат използвани за рисуване на слънце. Тъй като всеки човек е уникален, ние виждаме всичко по различен начин.


Символът на слънцето, който е повече или по-малко ежедневна част от живота, се корени във всеки от нас. В следващия тест ще надникнем в нашето подсъзнание, за да можем да разберем природата на нашата личност. На картинката има осем изображения, трябва да изберете само едно. Според вашия избор ще научите малко повече за себе си.


Ако изберете номер едно, тогава принадлежите към щастливите хора, които постоянно се движат напред. Следвате определени принципи, докато стоите здраво на краката си. По отношение на морала имате граници, които могат да ви предпазят от грешка. Хората ви вярват, а вие вярвате в щастливия край.


Номер две казва, че се нуждаете от място, където се чувствате в безопасност.

Изхождайки от това имате няколко души, на които винаги можете да разчитате. Не можете да кажете „не“, когато става въпрос за оказване на помощ на другите. Вие сте лоялни към хората и не извършвате спонтанни действия, но понякога е по-добре да дадете свобода на интуицията си.


Ако изберете числото три, значи сте независим човек. Не търсите конфликт и знаете как да проявите съпричастност към другите. Търпението е спътникът на мъдростта, но всичко си има граници. Не мълчете и не крийте гнева в себе си дълго време. За много хора вие сте пример, дори и вие сами да не разбирате причината за това поведение.


Номер четири означава, че сте креативна личност, с която никога не е скучно. Можете ефективно да използвате свободното си време. Понякога, искате да прекарате повече време със себе си, отколкото с другите. Не се страхувайте, това е често срещан момент в живота на човек. Знаете какво наистина искате в живота, следователно сте упорити в любовта.


Ако сте избрали число пет, няма съмнение, че коефициентът ви на интелигентност е много по-висок от средния. Имате знания, можете да анализирате нещата и лесно можете да намерите решение на всяка ситуация. Вие сте искрени. Хората обаче често ви възприемат като много уверен човек. Но е без значение как ви виждат другите. Важното е как вив виждате себе си.


Картинка номер шест символизира човек, който може да се справи с трудна и стресираща ситуация. Очевидно се радвате на живота и знаете как да се отпуснете. Можете да приемете критика без обида. Фактът, че правите изводи от всяка ситуация, ви помага да растете. Можете бързо да станете известни и успешни, защото хората просто ви обичат.


Слънцето в картинка номер седем говори за нестабилност в живота ви.

Често бързате и не можете да вземете решение. Трябва да позволите на някой в живота ви да стане двигател, когато трябва да се насочите в правилната посока. Но вие сте много креативна личност, която влага сърцето си в работата. Мнозина оценяват вашите усилия, сила и желание да стигнете до края.


Ако изберете осмата картинка това означава, че принадлежите към хората с отлични лидерски умения. Вие сте консервативен и властен човек. Във връзката сте отворени, но не позволявайте на хората да преминат линията на личния ви живот. Винаги знаете какво и как да го кажете.


Източник: bukvarche.com

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи