Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2021

Разтърсващи драми:

След смъртта на съпруга си загубих и един от близнаците, който носех в утробата си

Преди няколко години любимият ми съпруг загина в жестока катастрофа. Беше толкова млад и жизнерадостен, а смъртта ми го отне за броени секунди. С Дани имахме малък син, който отглеждахме с много любов. В деня, в който загина, рано сутринта си направих тест и разбрах, че съм бременна. Чаках с нетърпение Дани да се прибере, но вместо това ми се обадиха, за да ми съобщят за неочакваната му кончина. Бях съсипана от мъка, бременността ми не ми донесе радост, а жестока болка!


Така и не успях да му кажа, че ще става баща за втори път. На гробищата, докато се сбогувах с мъжа си, се наведох над трупа му, целунах го, тихо шептейки: " Любов моя, ще си имаме бебе", после затворих капака на ковчега. Три месеца по-късно изведнъж усетих, че ми прилошава. Уплашена, че ще направя спонтанен аборт, веднага си записах час за преглед. Но когато лекарят ме прегледа, ултразвукът показа, че под сърцето си нося не едно бебе, а двечки. Новината ме шокира до такава степен, че останах безмълвна.


Съдбата явно беше решила, че мъките са ми недостатъчни и ми отне единия близнак още в утробата. Загубата му отвори поредната рана, оставяйки ме безсилна и опустошена. Днес съм майка на две чудесни момченца. Всяка вечер им разказвам, че те си имат ангели, които ги пазят от небето. Искам да знаят всичко за баща си. Нека научат, че той беше верен съпруг и добър татко. Съпругът ми беше чудесен човек, който за жалост си отиде твърде рано от този свят, но любовта, която изпитвах към него, никога няма да умре.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи