Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

Животът какъвто е:

Страхувам се да призная на приятелката си, че съпругът й си има любовница

Неотдавна случайно видях съпругът на най-добрата ми приятелка да се целува с друга жена. С приятелката ми сме много близки, затова ме заболя, че й изневерява. Стефка винаги е държала Камен "на каишка", но тогава беше в командировка и той явно е решил да се възползва от момента. Камен не се смущава публично да афишира извънбрачната си връзка.


Почти всички приятели знаят за аферата му. Със съпруга ми често ходят на риболов и си споделят подробности от личния живот. Така разбрах как в детайли е описвал очарованието на новата си страст, без да се стеснява ни най-малко. Разказвал е, че любовницата му е по-добра от приятелката в леглото и с нея изживявал страхотен секс.


Срамувам се, че знам истината и въпреки това си мълча за отвратителното предателство, но от друга страна не искам да се намесвам в чужди семейства. Презирам това животно. Страхувам се, че ако Стефка разбере за изневярата му, ще го изхвърли от живота си, а това значи да остане сама с двете деца. Докато той се забавлява с любовницата си, тя ще се измъчва и страда. Затова си мълча. А и нямам кураж да застана пред нея и да й призная, че мъжът й спи с друга.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи