Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2023

Животът какъвто е:

Свекърва ми пилееше парите, които аз изкарвах

Винаги съм мечтаела да постигна успех и да не се лишавам от нищо. Така от първата година от следването си започнах да работя и спестих пари.


След като завърших, си намерих добра работа, работих една година и си взех апартамент на изплащане. Работех усилено ден и нощ, за да изплащам кредита.


По време на обедната почивка в едно кафене срещнах бъдещия си съпруг. Излизахме половин година, след което подписахме. Живеехме добре, родих дъщеря и всичко щеше да бъде наред, ако не беше свекърва ми.


Въпреки възрастта си, свекърва ми бе безотговорна личност, която харчи цялата си заплата за пазаруване в онлайн магазини, а след това започва да иска пари от сина си. Знам, че да помагаме на родителите си е наша пряка отговорност. Но защо трябва да осигуряваме напълно жена, която просто хвърля парите си в кошчето?


Съпругът ми изкарваше по-малко пари от мен, така че той излезе по майчинство. Парите от майчинството той дава на майка си. И наскоро научих, че той също й дава половината от семейния ни месечен бюджет. Работя от сутрин до вечер, изплащам заема, осигурявам семейството и все още трябва да издържам изцяло майка му.


Никога не съм чула нещо добро от нея. Скитаща жена, тя никога не ми се обажда, постоянно се опитва да ме скара с мъжа ми. Когато забременях, тя предложи да бъде бавачка, като си поиска и заплата, когато й отказах повече не се обади. Но не забравяше да звънне на сина си и да му поиска пари.


Сега всички пари са в мен. Купувам всичко за дома сама. Щом синът й спря да й дава пари, тя веднага предизвика скандал.


Започна да ми крещи и да ми се кара, че трябва да се грижа за нея, че живея със сина й. Когато разбрах къде отиват парите, които давам на съпруга си, започнах да купувам всичко за къщата. На път за дома от работа се обаждах на съпруга си и го питах какво да купя. След като спрях да му давам пари и той спря да дава на майка си. Тогава тя дойде в дома ни.


Изгоних я. Тук мъжът ми реши да се обиди и заяви, че майка му е права. Той планираше да започне работа и да дава парите на майка си. Защо той има чувство на отговорност към майка си, а не към семейството си?


Изпратих детето на детска градина и изгоних съпруга си при майка му. Искам да подам молба за развод.
Източник и снимка: bukvarche.com

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи