Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

Животът какъвто е:

Тъй като животът ми не бе вълнуващ, създадох във Facebook свой собствен свят

От известно време не чувствах, че си струва да живея. Неотдавна бях приключила със случайна мимолетна връзка, имах монотонна работа в склад, където правех едно и също от сутрин до вечер. Два пъти на ден с колегите почивахме и темите за разговор почти винаги бяха еднакви. Коя знаменитост какво беше направила и с кого. След работа си купувах готова храна, а после се прибирах с автобуса у дома. Само час по-късно лежах на дивана със затворени очи, без да имам желание за нищо. Единственото място, на което се чувствах щастлива, беше Facebook. Там се социализирах много по-лесно, отколкото във външния свят. Тъй като животът ми далеч не бе вълнуващ, създадох във виртуалното пространство свой свят.


Измислях си, че обикалям екзотични места, твърдях, че съм скачала с бънджи, дори, че съм вечеряла в известен ресторант. Но всичко беше само лъжа. Целта ми бе да впечатля бившите си съученици и приятели. Повече от година създавах различни илюзии за живота, който водя, преди събитията да вземат остър завой. Завършила съм мениджмънт на хотелиерска и ресторантьорска дейност и в профила бях отбелязала, че съм квалифицирана да ръководя голям персонал. Отбелязах съм също, че имам компютърни познания и предишен опит. Един ден ме забеляза известна фирма и ме нае на изпитателен срок. В началото не мислех, че е истина!


Изведнъж попаднах в центъра на събитията. Срещах се с креативни и вълнуващи личности. Месец по-късно ми направи впечатление, че хората започнаха да ми обръщат повече внимание и че ме считат за някой, от когото могат да получат помощ и съвет. Чувствах се щастлива и си възвърнах самочувствието. След година получих постоянна работа и днес заемам ръководна позиция. Заедно с моите колеги излизаме на разходка или измисляме друго забавление, когато сме свободни. Нуждата ми да публикувам снимки във Facebook, за да впечатля околните, напълно изчезна. Вече не се налага да се преструвам, че водя забавен живот.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи