Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

Любов и секс:

Тайната на женския оргазъм е в "правенето на това, което ѝ харесва".

Женският оргазъм от край време е бил истинска загадка за по-голямата част от мъжкото население. След известни проучвания, учени откриха каква е тайната на женския оргазъм: мъжете просто трябва да се поинтересуват от дамата до себе си и какво всъщност ѝ харесва, и след това да го направят.


"Просто трябва да попитате половинката си какво правите добре и в коя област трябва да поработите. Ако е необходимо, водете си бележки", съветва проф. Хенри Брюбакър от Института за изследвания.


Ученият добавя, че след съставянето на списък, могат да обсъдят начините, по които могат да се изпълнят очакванията на половинката.


"Създайте и следвайте прости инструкции. Тогава ще постигнете желания ефект", добавя Брюбакър.


"Не мога да повярвам, че ни отне толкова време, за да го разберем, но по-добре късно отколкото никога", шегува се изследователят.Източник и снимка: dama.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи