Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

Необяснимо:

Талисмани за дома – ето кои предмети ще ви донесат щастие

Талисмани за дома – ето кои предмети зареждат къщата с положителна енергия


Щастието в един дом зависи не само от положителното отношение на стопанина. Има неща, които привличат късмет и просперитет.


Талисмани за дома


Подкова
Смята се, че късметът винаги е на кон, а конят се нуждае от подкова. Тя ще покаже пътя на късмета към дома ви. Много е важно да поставите правилно подковата. При успешен избор на местоположението й в къщата ви очаква щастие и просперитет, а скърбите и болестите ще я заобикалят.


За да активирате амулета, трябва да запознаете подковата с цялата къща, да й покажете местоположението на стаите и да поискате защита и благополучие. Не забравяйте да кажете на подковата колко ви помага.


Чесън
Най-вероятната причина за кавгите в дома са злите духове. Домакинските дела не вървят добре – или съдовете се изплъзват от ръцете ви, после се карате, след това настроението се влошава. Можете да си направите силен амулет, който ще предпази къщата ви от отрицателна енергия.


Чесънът се окачва на уединено място под тавана, като се иска защита от лоши очи и зли духове. Консумацията на чесън повишава имунитета и почиства негативната енергия от недоброжелателите.


Пчелен мед
Медът е отлично любовно средство за човека, когото харесвате. Почерпете го със сладкия деликатес, домакинята показва, че е гостоприемна, а гостът помни къщата като уютна и гостоприемна.


Медът е символ на богатство. Така че, не забравяйте винаги да имате от тази вкусотия у дома.


Ябълки
Със своята свежест те ще ви осигурят добро настроение и няма да ви позволят да бъдете тъжни. Положителната енергия ще проникне в къщата и ще я почисти на всички енергийни нива.


Завържете хубава ябълка със сатенена панделка за дръжката и кажете: „Стягам силно възела, примамвам щастието в дома си.”


Икона
Винаги иконите за вярващите са били най-силните амулети и помощници. Иконите са в състояние да защитят вашия дом от всякакви атаки.


Уважителното и грижовно отношение към иконите несъмнено ще донесе мир и спокойствие за всички живеещи в къщата.


Безопасна игла
Лошите мисли често влизат в дома като неканени гости и понякога е много трудно да се отървете от тях.


За да активирате защитните сили на безопасната игла, трябва да я обгорите над огън, да я изплакнете под течаща вода и да я покриете със смес от сол и черен пипер за една нощ. На сутринта помолете иглата да ви предпази от лошите мисли и я закачете над входната врата, така че да не се вижда.


Камбанка
Мелодичният звън на камбанката е в състояние да върне настроението в къщата, да прогони всички зли духове и да устои на посегателствата на злите сили. За да активирате амулета, достатъчно е да го окачите на мястото, където често ще звъни. Ако мелодията се промени, стане траурна или напълно безшумна, време е да смените амулета, тъй като той е погълнал твърде много негативна енергия.


Сапун
Можете да активирате сапуна за защита, както следва: запалете бяла свещ, вземете 2 сапуна без химически добавки, измийте ръцете си до лактите и кажете: „Както водата и пяната измиват мръсотията, така и сапунът защитава къщата. Поставете едното парче в банята, другото в тоалетната.


Свещи
Свещите са символ на светлината и мъдростта. Църковните свещи действат най-добре. Запалете свещ и обиколете цялата къща, като не пропускате нито един ъгъл. Поискайте защита и светлина в къщата и душите. Свещта, която ви е останала поставете пред икона или намерете място от източната страна на къщата, където можете да поставите талисмана.


Огледало
Кръглото огледало в дървена рамка работи най-добре като талисман. В къща, където царуват хармония и взаимно разбиране, то поглъща положителната енергия и я връща стократно. Не се карайте пред него и не използвайте нецензурен език.


За предпочитане е жената да активира огледалото за защита. Напръскайте салфетка с любимия си парфюм и избършете огледалото с кръгово движение. Поставете хубава дълбока чиния пред огледалото през нощта. Напълнете я със символични предмети (монета за богатство, четка за коса за красота, семейна снимка за благополучие) и поискайте защита.


Щастието в къщата зависи не само от амулетите, но и от желанието ви да запазите комфорта и хармонията. Не само къщата трябва да бъде почистена от отрицателна енергия. Отношението ви към себе си и към хората около вас също влияе на атмосферата на щастие и доброта.


Тези талисмани за дома заедно с положителното ви отношение ще помогнат да внесете щастие в дома си.Източник и снимка: bukvarche.com

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи