Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2021

Разтърсващи драми:

Татко, защо не ми показа, че любовта не е отрова и не трябва да боли

Толкова имах нужда от теб, татко, но ти имаше нужда само от проклетия алкохол. Никога не съм те молила да избираш между мен и него, но ти все пак направи своя избор, а той не беше в моя полза. Най-тъжното е, че аз вярвах в теб и ти за мен беше цял един свят. Колко много исках да бъдеш бащата, за когото мечтаех. И сега плащам цената на твоя избор. Заради теб станах човека, който съм днес. Никога няма да разбереш какви щети ми причини. Когато падах и имах нужда от баща, който да ми помогне да се изправя, теб те нямаше.


Всеки път, когато получавах удар от живота, теб те нямаше. А аз винаги заставах на твоя страна. Защо не го проумя? Нали бях твоето момиче, принцесата на тате? Колко много ти се възхищавах. Но ти никога не остана трезвен достатъчно дълго, за да ми покажеш, че имам място в сърцето ти. Имах нужда от баща, който не би позволил на мъжете да стъпчат и разбият сърцето ми. Аз се давех, но ти никога не ми протегна ръка. Как не те заболя поне малко, когато гледаше как страдам? Можеше да ми покажеш, че любовта не е отрова и не трябва да боли.


Но ти винаги жадуваше за още една чаша алкохол. Умът ти беше толкова замъглен, че не ти позволи да видиш мъките ми. А сега можеш ли да ме видиш, татко? Чух, че вече не пиеш. Не знам колко ще издържиш, но се моля, заради доброто на мама и малката ти внучка, наистина да спечелиш най-важната битка в живота си. Когато внучката ти започне да расте, надявам се, че ще й дадеш любовта, която никога не даде на мен.


Ще я научиш, че заслужава да бъде обичана и ценена. Моля се, никога да не избереш алкохола пред нея. Когато я гледаш, мисли за мен. Спомни си как ми разби живота. Спомни си за сломеното ми сърце, за сълзите, които пролях, а ти така и не избърса. Винаги ще те обичам. Ти беше първата ми любов, но и този, който първи ми разби сърцето. Ти беше най-голямата мъка и болка в живота ми, татко!

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи