Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2024

Животът какъвто е:

Тази жена мислела, че има камъни в бъбреците, но истината я шокира

Днес ще ви представим една невероятна история. Става въпрос за една жена, която мислела, че има камъни в бъбреците, но истината буквално я шокирала. Разбира се, когато човек сам реши да се диагностицира, обикновено това води до грешни изводи и заключения, но в този случай това е меко казано така.


Жителка на американския град Блумингтън, щата Илинойс, разбра, че е бременна, два часа преди да роди, съобщава Daily Mail, предават от jenata.blitz.bg. През нощта на 23 юни миналата година 23-годишната преподавателка по балет Лизи Куах се събудила от ужасяващи спазми в областта на корема. Приписвайки болката на камъни в бъбреците, тя помолила майка си да я закара до спешното отделение. Преди да й дадат лекарство, което да успокои болките, лекарите решили да проверят дали е бременна. И се оказало, че младата жена не просто чака бебе, ами е с 8 сантиметра разкритие.


„Оказа се, че съм носила дете в утробата си и съм започнала да раждам. Същата нощ станах майка“, разказва тя. Два часа след като разбрала за бременността си, тя родила момиченце, което тежало 2,9 килограма. Раждането било много трудно както от физическа, така и от психологическа гледна точка. „Не ми направиха епидурална упойка, защото вече беше прекалено късно. Изпитах мъчителни болки“, спомня си младата жена.


„Нямах представа какво ще имам – момче или момиче, дали бебето е износено, дали е здраво, или не. Трябваше да прогоня всички тези мисли от главата си по време на раждането“, добавя тя. За капак на всичко при прегледа й лекарите установили ред сериозни заболявания: предлежание на плацентата, токсикоза и прееклампсия. В разговора си с репортери Лизи подчертава, че не е имала симптоми, характерни за бременността. Вярно, че напоследък била качила малко килограми, но го отдавала на факта, че не се храни здравословно.


Чувствала се и „по-уморена от нормалното“, но смятала, че това е само резултат от натоварения й работен график. Дори болката, която изпитвала преди раждането, не се различавала от тази, която е характерна за камъни в бъбреците. „Преди около три години ми махаха камъни в бъбреците, никога не ме е боляло толкова много“, казва тя. „Този път изпитах пронизваща болка в долната част на гърба и долната част на корема. Все едно някой избухва от мен. Забавно е, защото наистина се случи нещо подобно!“, споделя още Лизи.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи