Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2021

Необяснимо:

Тест на личността Разберете какви грешки ви преследват в живота!

Характерът на човек оставя дълбока следа в неговата съдба, действията в живота и грешките, които ще направи. Този тест с изображения ще ви помогне да разберете какво правите грешно, къде най-често грешите и какво пропускате, за да сте успешни.


Погледнете внимателно картинките, но без да се задълбочавате, изберете тази, която най-силно ви впечатлява.


Луна 1
Много сте самоуверени и просто не можете да видите собствените си грешки. Трябва да сте наясно, че вие, като всички останали, можете да сбъркате. Трябва да започнете да анализирате поведението си, за да разберете повече другите. По този начин ще постигнете целите си по-лесно и просто.


Луна 2
Вие цените комфорта и красотата на живота. Предпочитате активна почивка с приятели. Емоциите ви обаче не ви позволяват да планирате правилно времето си. Така умората се натрупва и работоспоспбността ви има тенденция да намалява. Трябва да се научите да планирате правилно времето си и да бъдете по-умерени с времето си за забавление. По този начин вашите постижения ще достигнат нови измерения.


Луна 3
Свикнали сте да правите всичко сами, страхувате се да изневерите на приятелите си. Постоянната предпазливост от другите обаче значително влияе върху способността ви да постигате поставените от вас цели. Научете се да се доверявате на хората и животът ви ще стане много по-лесен и стабилен.


Луна 4
Вие сте обсебени от проблемите на другите. Постоянната ви реакция и преувеличеното желание да спасите целия свят изтласкват вашите лични желания на заден план. Вие не само се подхлъзвате на мястото си, но и напълно пропадате в живота като индивид. Научете се да цените себе си и своето време и светът ще започне да придобива красиви цветове и най-накрая ще изпитате чувство на удовлетворение от живота.


Луна 5
В главата ви постоянно се върти море от идеи и планове. Въпреки това не можете да се решите да ги приложите, имате твърде много възможности, за да се решите. Тази нерешителност ви изтощава до такава степен, че не можете да спите и напрягате нервите си. Следвайте интуицията си и й се доверете. Само ако се отървете от постоянното търсене на решения, ще можете да постигнете това, което искате.


Луна 6
Много сте търпеливи и се наслаждавате на това, което ви дава живота, без да искате много в замяна. Но в мечтите си постоянно си представяте бъдещето, което искате да имате. Спрете да строите дворци в облаците. Огледайте се, трябва да живеете сега, или мечтите ви ще останат само мечти завинаги.източник: bukvarche.comРазтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи