Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2024

Любов и секс:

Тест: Това, което видите първо на картинката, показва колко е вероятно да изневерите

Някои хора изневеряват постоянно, други пък не го правят цял живот, въпреки че са в ужасни връзки. Затова психолозите твърдят, че доста често дали ще изневерите не зависи от качеството на връзката ви, а от личните ви характеристики и колко точно ви е “слаб ангела”.


Картинката по-долу е оптическа илюзия създадена, за да можете да установите колко бързо е вероятно да изневерите на партньора си. Погледнете картинката и вижте кое е първото нещо, което ви прави впечатление?

Птиците

Ако първо сте видели птиците, вие сте човек, който в повечето случаи е верен. Ще останете такъв освен ако не решите, че съдбата има пръст във вашата изневяра. Обожавате романтичните филми и знаете, че ако срещнете някого, с когото се чувствате свързани, има вероятност да изневерите.


Дървото

Ако сте видели първо дървото, това означава, че никога няма да изневерите. Обичате сигурността и често прикривате емоциите си. Понякога сте упорити и предпочитате да останете във връзка, в която не се чувствате щастливи или оценени.


Колибките

Ако сте видели първо колибките, вие сте от типа хора, които изневеряват често. Изневярата често не е нещо, което сте планирали и обикновено сте съгласни на отворена връзка, но рядко се осмелявате да го зяавите пред постоянния си партньор.


Слона

Ако сте видели първо слона, вие сте от типа хора, които са изневерили веднъж и сте си обещали повече да не го правите. Това вероятно се е отразило зле на връзката ви, дори да не са ви изловили в изневяра. Дали сте си сметка, че психически и емоционално неверността е прекалено натоварваща за вас.Източник и снимка: woman.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи