Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

Разтърсващи драми:

В най-трудния момент от живота ми майка ми се отказа от мен

Историята, която се случи с мен е толкова ужасна, че вероятно никога няма да я забравя. Той ме заплаши, че ако кажа на някого, ще убие майка ми и по-малката ми сестра. Бях дете и често го виждах да пребива мама, затова му повярвах. Целият кошмар продължи 4 години, а мама не забелязваше нищо. Пастрокът ми ме изнасилваше, докато тя беше на работа. Веднъж се опита да посегне и на сестра ми, но за щастие в този момент някой позвъни на вратата и именно това я спаси.


Един ден възползвайки се от обстоятелството, че пастрокът ми е зает с работа, хванах сестра си за ръка и отидохме в полицията, където подробно разказах всичко. Органите на реда веднага извикаха мама, а малко по-късно арестуваха онова чудовище. Вместо да ме подкрепи, мама не ми повярва. След медицинския преглед се установи, че ме е заразил с венерическа болест, но дори и тогава тя отказа да приеме истината. Крещеше, че сама съм си виновна и искам да съсипя живота й. Известно време посещавах психолог, който ми помагаше да се преборя с травмата.


Изминаха няколко години. Неусетно се отпуснах и започнах да се срещам с момчета. На 23 години се омъжих и скоро след това родих дъщеря. За съжаление бракът ми не потръгна и със съпруга ми се разведохме. Оттогава не мога да изградя нови отношения, защото се страхувам, че някой ще направи нещо с дъщеря си. Аз винаги ще бъда до нея, но онова, което ми се случи като дете, все още ме преследва, въпреки че вече съм на 30 години. С майка ми не поддържам връзка и никога няма й простя, че в най-трудния момент от живота ми, тя се отказа от мен.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи