Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

В света на известните:

Вал Килмър се завръща към киното с дъщеря си

Актьорът Вал Килмър се завърна в киното с екшъна Playdirt, един от първите филми, излезли на екран сред пандемията от коронавирус.


Критиците са безпощадни към хилавия сценарий и постната игра

На целия каст и призовават публиката да гледа на лентата като на утешителна награда за Килмър след тежката му битка с рака на гърлото. След направената му трахеотомия той има сериозни затруднения с говора и героят му – уволнен шериф, преследващ шайка обирджии, е дублиран на повечето места за изравняване на речта. Във филма Килмър си партнира за пръв път с дъщеря си Мерседес, която избра неговата професия.


„Преди това не бях работила с актьор с физически проблем и си дадох сметка как само живия живот, а не училището може да те подготви за това.“, споделя за Daily Mail актрисата. „Надявам се популярността му и волята му да вдъхновят хората в индустрията да осигуряват работа и на други актьори с увреждания.


През 2021 г Килмър трябва да се появи редом до Том Круз в дългоочакваното продължение на шедьовъра от 80-те – „Топ Гън:Маверик“.


В началото на тази година звездата пусна мемоарите си

В които описа любовите, ключовите си роли и драмата си с рака.


Животът му се преобръща през 2015, когато е пред фалит заради лоши инвестиции и се мести в къщичка в Малибу. Доброволното му отшелничество от суетата на Холивуд се превръща от благословия в проклятие, когато започва да кашля кръв. След неуспешно направена процедура той помти губи гласа си, след което бившата му муза Шер го мести в друга болница, където получава адекватно лечение.Източник и снимка: noviteroditeli.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи