Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

Необяснимо:

Вълшебни думи, които ще променят живота ви до неузнаваемост

Вълшебни думи, които ще променят живота ви


И това не са “благодаря” и “моля”, както са ни учели в детството.


Това са думите “достатъчно” и “достоен (а)”.


1.Достатъчно

Защо страдаме в живота? Постоянно нещо не ни достига.


Нямаме достатъчно пари, не ни достига любов, не ни обръщат достатъчно внимание, нямаме достатъчно самочувствие и т.н.


Но какво става, ако вместо да живеете с мисли за недостиг, не започнете да мислите за богатство?


В края на краищата Вселената, Бог или Животът, както ви харесва най-много, ни дава това, за което мислим най-много през деня! Опитайте се да си кажете: „Имам достатъчно любов!“. Как се чувствате, когато казвате това?


Чувството на радост започва да се увеличава и сега вече щастливо преминавате към: „Имам достатъчно пари, имам достатъчно здраве, имам достатъчно любов, имам достатъчно щастие, имам достатъчно радост!” – можете да продължите, колкото искате: „Има достатъчно свободно място на пътя (за шофьори), имам достатъчно красота, за да съм уверена в себе си, имам достатъчно творческа енергия!”


Играйте с тази дума, колкото искате! Бъдете деца и се чувствайте сякаш наистина имате от всичко в изобилие.


Щом ви стане тъжно за нещо – веднага запомнете тази дума и я приложите според ситуацията. Измислете си чудесно утвърждение с тази дума и го повтаряйте или закачете на видно място.


Недостатък – това не е за вас! Имате от всичко в изобилие!


Тази идея е написана в книгата „Разговори с Бога“ на Доналд Уолш, която обсъжда идеята за илюзорната природа на нашия свят и такава илюзия като недостигът.


2.Достоен
Ако не разполагаме с нещо, тогава смятаме, че не ни е нужно или, че не сме достойни за това (най-често). Така че, по същия начин повтаряйте на себе си: „Аз заслужавам любов, заслужавам пари, достойна съм за удоволствие, нежност и обич, заслужавам да имам кола, заслужавам любящ партньор, заслужавам всичко най-добро в живота!”


Повтаряйте тези вълшебни думи, докато не повярвате и тогава ще започнат да се случват чудеса!Източник и снимка: bukvarche.com

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи