Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2024

Необяснимо:

Вещица без метла е като яйце без сол

Всяка жена все някога е била привлечена от тайната сила на магьосничество … Някои упорито го отричат, а други даже биха искали да демонстрират своите магически способности. Хайде да се позабавляваме заедно: изберете една метла и научете повече за това, каква вещица криете в себе си!


1. Предприемчива вещица
Умеете точно да преценявате своите възможности. Като по магия лесно се вдъхновявате от нови предприятия и инициативи. В работата често прягате своя „вещерски усет“, който ви позволява да избегнете рискове и загуби. Прекарвате свободното си време активно: летенето на метла и динамичните спортове не са чужди за вас. Разбира се, уикендите с приятели не са отменени!


2. Вещица-чародейка
Притежавате изразителни жестове и магическо красноречие . Най-вероятно и другите са забелязали способността ви да предвиждате различни събития и да се приготвяте за тях отрано. Вие сте изключително фина личност и може и без карти Таро бързо да усещате разликата в думите и емоциите на другите хора.


3. Властна вещица
Имате възможност да влияете върху хората емоционално , като по този начин имате добри отношения с тях. Въпреки изразените си лидерски качества, вие сте магьосница, която често жертва интересите си в името на другите.


4. Вещица-педант
Знаете къде е прибрано всяко гърне и метла в къщата. Харесва ви съвършеният ред и изисквате и другите да го спазват. Ако се захванете с приготвянето на отвари или организирането на важно събитие, най-вероятно ще доведете всичко до край. Другите вещици изпитват страхопочитание към вас, показвайки всеки път възхищение и уважение!


5. Вещица-наставник
Умеете да усещате другите.


6. Вещица с железен характер

Можете лесно да разпознавате фалша и изкуствеността в отношенията. На сбирки и срещи винаги успявате да защитите своите възгледи и принципи. За съжаление, не можете да търпите превъзходството на другите магьосници и вещици, така че понякога можете да сте малко груба.


7. Вещица-пионер
Вие се различавате от другите вещици по широкия си кръг от интереси. Не ви коства усилия да се адаптирате към новите условия и промени в живота. Вие сте вещица, на която не се налага да чака подходящия момент: всички важни проблеми решавате сама и не се страхувате първа да се заемете с приготвянето на новите отвари.


8. Вещица-мечтател
Вие сте замечтана и лирична личност … С другите вещици имате доверени отношения: вие добре разбирате характера на хората и ги усещате. Голямо значение отделяте на външния вид и чародейската екипировка, и изобщо не умеете да пестите вълшебните пари!


9. Вещица-интроверт
Умеете да се насладите на нормален живот и безопасно да извършвате рутинните задължения: почистване на котли, чистене на дома и приготвяне на отвари. Не ви е трудно да работите с други магьосници: Харесва ви да помагате на другите и да се чувствате полезни. През повечето време предпочитате да прекарвате времето си в самота, търсейки убежище в гората.


10. Вещица-пътешественик
Не можете да понасяте рутината : честата смяна на работното място за вас е нещо обичайно. Работата за вас е истински творчески трамплин. Често грабвате метлата и отлитате към местата, неизследвани досега. На другите магьосници им е интересно с вас, а вие нямате нищо против да споделяте своя вековен опит.Източник и снимка: burgasnews.com

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи