Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

Емоции:

Времето е пясък между пръстите. Усещаме го едва когато е преминал между тях

Знаете ли, че времето минава по-бързо, когато сме в установена рутина, не научаваме нещо ново и следваме житейския си модел? Ключът да го забавите е да изживейте нови преживявания и приключения, да правите вълнуващи неща, да се обогатявате непрекъснато.


Ако всеки ден правите едно и също, нормално е дните да се слеят в едно и да загубите представа за времето. Рутината до такава степен определя ежедневието ви, че не усещате годините. Те изтичат като пясък между пръстите ви и го разбирате едва когато станат прекалено много.


Имате чувството, че животът ви подминава и сте просто един зрител.За да станете участник, всъщност не се иска толкова много. Планирайте красиви моменти, забавлявайте се с позитивни хора, променете рутината си, усъвършенствайте се.


Всяко ново изживяване ще ви остави спомени, с които ще свързвате изминалите години. Така когато се обърнете назад, ще се чувствате пълноценни и удовлетворени.


Няма да се обвинявате, че сте прахосали най-хубавите си години и сте живели напразно.


Пътувайте, общувайте с нови хора, сбъднете мечтите си. Всеки ден правете по нещо, което изпълва сърцето ви с трепет. Очаквайте. Когато очакваш нещо, това те кара да се чувстваш жив.


Много важно е и да живеете в настоящето. Често губим представа за времето, когато сте се обърнали към миналото или далеч напред към бъдещето. Така изпускате всички прекрасни неща, които са около вас тук и сега.


Свикнете да започвате деня си с усмивка. Споделете я с близките си и те ще започнат да ви се усмихват повече. Бъдете добронамерени. Светът е препълнен с мрачни и недоволни хора, които приемат всеки като враг. Позитивният човек е като глътка свеж въздух сред тях.


Не мислете за времето като враг. Не съжалявайте, че остарявате. Просто правете най-доброто, което можете на всяка възраст.
Източник и снимка: lifezone.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи