Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2024

В света на известните:

Заедно ли са Дженифър Гарнър и Брадли Купър?

Преди броени дни стана ясно, че Дженифър Гарнър и бизнесменът Джон Милър са разделени след двугодишна връзка. Оказва се, че още по време на карантината двойката е преминала през изпитания, които са довели до естествения край на отношенията им.


Още преди новините да изстинат, Дженифър бе заснета от папараци да прекарва време на плажа в компанията не на кого да е, а на Брадли Купър.


Тъй като и двамата актьори в момента са свободни, не бе нужно много, за да тръгнат слуховете, че вероятно между тях става нещо. Коментиращите по темата в мрежите станаха толкова много, че вътрешен източник побърза да проговори пред Page Six, за да даде яснота по въпроса.


„Брадли и Дженифър са приятели от години. Много са близки. Така че не е странно, че прекарват време заедно само двамата. Наистина не става дума за нищо друго, освен за дългогодишно, крепко приятелство“, категоричен е източникът.


Оказва се, че за Гарнър всъщност изобщо не е приоритет да има романтични отношения в момента. „Една от големите причини двамата с Джон да решат да прекратят връзката си, е че той беше готов за брак, а Дженифър не смяташе, че сега е готова на тази сериозна стъпка. Въпреки всичко те останаха в прекрасни отношения“, продължава той.
Източник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи