Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2021

Необяснимо:

Зеленият конец премахва болката като на магия

По своята ефективност този необичаен метод наистина изглежда като фантазия или магия. Проверих го. Наистина работи.


Много хора изпитват различни болки в гърба и кръста и често това не е толкова лесно за лечение. В тази област от тялото има много заболявания и хората си правят инжекции, различни процедури, а понякога и операции.


Но дори и най-обикновената болка в гърба ни носи много проблеми. Качеството на нашия живот в този случай неизменно страда.


Веднъж попаднах на един наистина невероятен и уникален начин за решаване на проблема с болките в гърба и кръста. Трябва ви зелен конец, който се връзва на кръста, правят се 38 възела. Това е всичко! Зеленият конец ще си свърши работата. Кръстът и гърбът вече няма да ви болят. Трябва да се носи без да се премахва 3-4 месеца, а може и повече, зависи от болестта.


Къпете се с него. Ако нещо се случи с конеца, просто завържете нов.


Гърбът наистина спира да боли. Освен това, дори да завържете само няколко възела (по някаква причина), въпреки че правилото е да бъдат 38 възела, методът отново действа. Това е невероятно! Ако някога сте имали болки в гърба, ще ме разберете.


Можете да използвате всякакъв конец, дори обикновен конец за шиене. Аз използвах такъв. Избрах си красив зелен цвят. Можете да завържете вълнен конец, ако искате.


Този метод не замества медицинското лечение, необходимо е да се посъветвате с лекар.Източник и снимка: bukvarche.com

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи