Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2023

Необяснимо:

Житейска мисия и карма за родените на следните дати

Житейска мисия и карма за родените на 13, 14, 16 и 19 число


Нумерологията като понятие е близка до астрологията и други паранауки. Може да се използва за предсказване на бъдещето чрез използването на числа.


В нумерологията има теория, че хората, родени на тези дати, независимо от месеца и годината, имат специална карма.


Хората, родени на 13
Смята се, че тези хора изпълняват всяка мечта и постигат всяка цел, но трябва да се научат да се справят с препятствията.


След всеки неуспех изпадат в емоционална безизходица, вече не вярват в себе си, чувстват се сякаш краят на света е дошъл за тях – и всичко това, вместо да се възползват от този урок и да са благодарни за тази възможност.


Те ще постигнат всяка цел в живота си, независимо от препятствията. Но това не трябва да ги плаши, а по-скоро да ги мотивира!


Хората, родени на 14
Тези мъже и жени са склонни към несериозно поведение и измама, не уважават другите, склонни са да правят каквото искат.


Ако сте един от тях, знайте, че вашата карма и житейска мисия по-малко се поддават на изкушенията и трябва да си поставите цел, която да следвате.


Това може да бъде свързано с личностно развитие, развитие на бизнес, обучение и т.н. Смята се, че вие дори сте в състояние да промените света!


Хората, родени на 16
Ако сте родени на тази дата, това означава, че трябва да действате иновативно. Кармата ви е да вдъхновявате другите и те да ви следват.


Тази цел изисква голяма смелост и силна интуиция. Не се притеснявайте, имате от всичко това в излишък, просто трябва да повярвате повече в себе си.


Не трябва да сте иронични и цинични: това поведение ще създаде негативна енергия, която ще ви отдалечи от пътя, който трябва да извървите.


Всеки ден трябва да давате начало на нещо ново. Трябва да правите това с цялата си любов и желание. Например, засадете дърво, срещнете се с някого, помогнете на някого, направете творчески промени в работата, посетете ново място.


Хората, родени на 19
Вие сте готови да осигурите морална и емоционална подкрепа на другите. Но в същото време сте склонни към усамотение и си стоите предимно у дома. Това трябва да се промени.


Всеки ден трябва да общувате с познати и непознати. Давайте съвети, слушайте, помагайте, мотивирайте. Благодарение на вас и вашите думи, много хора ще намерят щастие и любов, а на някои дори ще спасите живота.


Вие сте посланици на надеждата и доброто – това е вашата съдба.
Източник и снимка: bukvarche.com

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи