Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

Разтърсващи драми:

Живея с мъжа, който ме зарази с ХИВ

Неотдавна се наложи да си направя някои изследвания и когато резултатите излязоха, разбрах, че съм болна от ХИВ. Новината се разнесе бързо и оттогава единици хора общуват с мен. Най-неприятното е, че вече четвърта година живея с онзи изрод, който ме зарази. Убедена съм, че го е направил нарочно. Преди време го обичах, а сега го ненавиждам с цялата си душа.


Победить депрессию без лекарств?


Опитах се няколко пъти да го напусна, но отново се връщах: да живея сама, без подкрепа, е много трудно, въпреки че всъщност не чувствам морална подкрепа от него. Мисля, че просто и на двамата ни удобно да бъдем заедно. Нямам от никой друг подкрепа - роднините ми се отрекоха от мен, а бившите ми приятели се преструват, че не ме познават. Кажете ми, има ли смисъл да съществувам на този свят?

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи