Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2023

В света на известните:

20 години любов

Холивудските знаменитости Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас са готови да отпразнуват 20-ата годишнина от сватбата си по-късно тази година, макар и в условия на социална изолация.


Катрин и Майкъл си казаха заветното „да“ в хотел "Плаза" в Ню Йорк през ноември 2000 г. пред звездните си гости, сред които бяха Майкъл Кейн, Шон Конъри и Брад Пит. Снимки от церемонията се появиха единствено в британското издание OK!, като то заплати 1 милион паунда на двойката за ексклузивните права на публикуване.


Празнуването на годишнината в условия на пандемия няма да бъде бляскава.


"Няма да правим голямо голямо парти, казва Катрин за сп. People. - Би било хубаво да съберем всичките си приятели, но няма да го направим. Така че ще вдигна маската си и ще оставя съпруга ми страстно да ме целуне, след което ще я сложа отново.“


В момента звездната двойка е под карантина с двете си деца - 19-годишния син Дилън и дъщеря им Карис на 17 години.


Двойката премина през тези 20 години през доста трудности – Майкъл Дългас бе диагностициран с рак на гърлото, а Катрин овладя пристъпите си на биполярно разстройство.


Двамата са откровени за реалностите на дълготрайния брак, като Катрин признава в интервю, че нещата не са винаги розови. Но очевидно любовта между тях и към децата помагат да се преодолеят пукнатините в отношенията и предизвикателствата в живота .

Източник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи