Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

Любов и секс:

6 причини защо той не иска да спи с теб

Трудно е да приемеш, че връзката ти не върви. След толкова години заедно си мислиш, че няма нищо което да разклати отношенията ви, и изведнъж виждаш как той се отдалечава от теб.


Искаш да се сближите отново и се опитваш да го прелъстиш, но той всеки път те отрязва, защото е уморен или повече му се гледа филм. Започваш да се тревожиш защо любимия ти не иска да има никакъв физически контакт с теб. Чудиш се дали все още го привличаш.


Най-добре ще е да поговориш открито с него за чувствата си. Попитай го каква е причината, защото дори и отговора да не ти хареса, поне ще знаеш истината. Ето едни от най-честите причини.


Има друга
Това е една от най-честите причини защо твоя човек не иска да спи с теб. По-малкото секс може да те наведе на мисълта, че си има някоя друга. Чудиш се как след всичко преживяно заедно, той е намерил друга, сякаш любовта ви не е значела нищо за него.
Дори да се почувстваш отвратително, в момента когато си узнала, винаги е по-добре да знаеш истината.


Може да не е преодолял някои проблеми от миналото
Може би ти и партньора ти сте имали проблеми в миналото, но сте решили да продължите напред. Изгубил е интерес, защото се чувства наранен. Ако той не се свързва емоционално с теб няма как да го направи и физически. Най-добрия начин да намерите проблема е със спокоен разговор, като двама възрастни , които могат да говорят открито един с друг.


Не си на същото емоционално ниво като него
Може би твоя човек мисли, че не се интересуваш, защото държанието ти не показва, че той е най-важния в живота ти. Ако си постоянно заета и прекарваш повече време с приятелите си, е нормално да мисли, че вече не го искаш както преди. И когато се доближиш до него той инстинктивно ще се отдръпва, защото мисли че го правиш само когато имаш нужда от нещо. Отново комуникацията е ключа към здравата и щастлива връзка. Разговаряйте открито за всичко, което ви притеснява.


Има проблеми на работа и е стресиран
Ако един мъж има проблеми на работа, да бъде интимен с вас ще е последното нещо, което ще му дойде на ум. Но никога няма да признае, че има такива, защото си мисли, че това ще го прави уязвим. А всъщност, само открития разговор може да помогне за решаването на проблема.


Има медицински проблем
Партньорът ти може да се отдръпне, ако има някакъв медицински проблем, за който не иска да говори. Често крием такива проблеми от половинките си, за да не ги тревожим. Но нали затова сте двойка, да бъдете един до друг и да се подкрепяте в болест и здраве.


Вече не го привличаш
Друга причина, мъжа ти да не иска да спи с теб, е че вече не го привличаш. Хората се променят с времето и може би той минава през фаза в живота си, в която не знае какво иска. Или може би не е привлечен от теб, защото тялото ти се е променило от бременността. Ако е така значи е голям тъпак, който не те заслужава. Всеки мъж трябва да цени и уважава жената, която го е дарила с деца.


Ако се притесняваш, че партньорът ти се отдръпва от теб и ти казва, че вече не го привличаш, то няма нужда да си губиш времето с него.Източник и снимка: lifezone.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи