Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

Емоции:

9 знака, че твоя човек никога няма да ти се довери

Откача, ако не му отговориш веднага на съобщението


Ако не вдигнеш телефона или не му отговориш на съобщението достатъчно бързо, веднага ще те обвини в изневяра, без значение, че си на работа, спиш или шофираш. Започва да мисли винаги най-лошото, защото има проблем с доверието. Иска да вижда постоянно какво правиш, за да е сигурен че няма да го прецакаш.


Нарушава личното ти пространството против волята ти
Рови в телефона и компютъра ти. Забранява ти да общуваш с определени хора, да ходиш на определени места и да използваш социалните мрежи. Създава правила за това какво ти е позволено да правиш и какво не. Ще твърди, че си свободна да правиш каквото искаш, но същевременно ще изпада в нервен срив ако го направиш.


Ревнува, ако се срещаш с някой друг, освен него
Ревнува всеки път щом излезеш без него. Трябва постоянно да е до теб. Не иска да прекарваш време с приятелите и семейството си. Може дори да изпитва ревност, когато се радваш на домашния си любимец. Иска да има цялото ти внимание, както и цялото ти сърце, за да няма място за никой друг.


Когато имаш добри новини, той не се радва за теб
Никога не те поздравява, ако са те повишили или си постигнала някоя цел. Ще намери начин да омаловажи успеха ти, защото твоите победи ще го карат да се чувства като провал. Не ти оказва подкрепата, от която се нуждаеш, а само разваля доброто ти настроение.


Карате се, когато излезете с други хора
Ако сте само двамата се разбирате, но излезете ли с приятели това се променя. В някой момент от вечерта, той винаги ще намери за какво да се сдърпа с теб, било то защото си говорила или си се шегувала с някой друг. Иска да се разбираш с приятелите му, но не съвсем.


Следи действията ти в социалните мрежи
Твоя човек се ядосва, когато харесаш нечия снимка в инстагарам или честитиш рожден ден на приятел във фейсбук. Следи всеки, с който контактуваш, за да проверят дали тези хора не представляват заплаха, и дали няма да те откраднат от него.


Превръща всичко в състезание
Държи се с теб сякаш си му опонент. Сравнява колко пари изкарвате, колко пъти излизате с приятели. Превръща всяко малко нещо в състезание и ако загуби, ти излизаш виновната.


Трябва да доказваш къде си
Той не вярва на нито една твоя дума. Трябва винаги да имаш доказателство къде си била. Когато си навън с приятелки, иска да говори с някоя от тях, за да се увери, че не лъжеш.


Доверието е едно от най-важните неща в една връзка. Ако ти или партньора ти не си вярвате, значи нямате бъдеще заедно.Източник и снимка: lifezone.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи