Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

Любов и секс:

​Ако е женен, не означаваш нищо

Скъпа друга жена,

Ако е женен, вие не означавате нищо. Ако има друг партньор, вие не означавате нищо.


Примирете се с факта - вие сте просто жена, която не означава нищо за мъжа, когото вече е зает, но твърди, че ви обича повече от живота си. Почти всеки мъж със съпруга НЕ иска да я замени с любовницата си. Той ще твърди, че прави секс само с вас, за да се почувствате могъщи и защото го е страх да изрече на глас голата истина – че в действителност не отказва плътски ласки на благоверната си. Страх го е, че веднъж разбрали това, вие ще го напуснете, а той има нужда от лъскавата си играчка и нищо повече. Защо би искал да замени настоящата си жена с вас?


1. Харесва му, че намирате винаги време за него, след което се прибирате вкъщи. Той иска да си мисли, че е единственият, с когото спите, но подкорово знае, че най-вероятно ако в момента не ви дели с никого, скоро може и това да не е съвсем вярно.


2. Той ви използва само за това, което може да получи. Вярвате, че за него вашата връзка има значение, но истината е, че ви баламосва. Така че бъдете разумни и продължете напред; той няма да се промени заради вас.


3. Всичко, което прави, всъщност е за него. Обича прави любов с вас? Любов ли казах? Пардон, секс. Той просто обича да чува стоновете ви, а това му дава власт.


4. Той си намира причини да не прекарва време с вас или ви моли да плащате за неща, които и двамата ползвате. Ако той наистина ви харесва, ще намери начин да прекара цялото си време с вас. Ако ви уважава, ще плати за повечето ви съвместни преживявания. В крайна сметка, той намира начин да прекарва по-голямата част от времето си със съпругата си и й купува подаръци, нали?


5. Той ще ви изневери. Ако в редките случаи, когато един женен мъж избере да остане при любовницата си и напусне съпругата, то вие трябва да сте неособено умна, за да вярвате, че той никога не би ви изневерил. Както се казва: „Веднъж предател, винаги предател”.Източник и снимка: mila.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи