Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2024

Животът какъвто е:

Братовчедка ми е, но след всеки разговор с нея се чувствам зле

Не вярвам в живота след смъртта или в паранормални събития, но започнах да вярвам в енергийните вампири. За някои може да звучи глупаво, ала на мен всъщност ми разбива психиката и спокойния живот. Имам братовчедка, която безкрайно обичам и уважавам. Проблемът е там, че след няколко минути прекарани с нея, се чувствам физически зле: изпитвам умора и ужасни болка в главата.


Първоначално не придавах особено значение на тези симптоми, ала с времето направих връзка между тях и Катя. Тя е много труден човек в психологически план: млада е, едва на 24 и постоянно се оплаква от здравето си. От нея се излъчва един безкраен поток от негативизъм. Всъщност няма от какво да се оплаква и все пак го прави: съпругът й е идиот, шефът й е смахнат, синът й не слушал, парите не стигат... и така нататък и нататък. Просто е кошмарно. Дори рецептите в интернет оплюва.


енергийни вампири : Първите седем


Когато общувам с нея, след това не ми се живее - навсякъде виждам отчаяние и безнадеждност. На Катя й става леко на душата, докато аз се разболявам. Повече не мога да я търпя. Напоследък я отбягвам и измислям различни лъжи, за да не се срещаме. Ако случайно се засечем на улицата, бързам да се скрия. Сили не ми останаха да слушам жалбите й. А вие как бихте постъпили на мое място?

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи