Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

В света на известните:

Да, детето им наистина се казва така

Някои го възприеха като шега, но името на бебето на Илон Мъск и приятелката му май наистина е тази странна поредица от букви, цифри и знаци X Æ A-12.


Милиардерът обясни защо всъщност са избрали това име за сина си и как да се произнася, като основен принос имала приятелката му Граймс.


„Тя е страхотна по отношение на имената“, каза в интервю Мъск и се опита да ни подскаже как да произнасяме въпросното име. „Х е буквата Х, Æ се произнася „еш“, коментира той.


Що се отнася до финалното A-12, оказва се, че това бил приносът на милиардера в измислянето на името. Какво означава ли? „Това е The Archangel-12 - най-якият самолет, който е правен някога“, сподели Мъск.


Въпросният самолет е създаден от ЦРУ. „Без оръжия, без защита, само скорост. Страхотен е в битки и в същото време няма насилие“, казва Мъск.


Междувременно и Граймс внесе малко яснота относно името. Тя коментира, че Х е неизвестната променлива. А пък Æ е нейният начин за изписване на Ai, което означавало love &/or Artificial intelligen (любов и изкуствен интелект). За значението на A-12 вече разбрахте.
Източник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи