Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2023

Любов и секс:

Да поговорим за зелените светлини във връзката

В днешно време всеки говори за червените светлини, които се появяват в една връзка – тези предупредителни знаци, че нещо не е наред. И хората сякаш започнаха все повече и повече да се вторачват в отрицателните качества на партньора си, да стават все по-подозрителни, взискателни, изискващи. И покрай всичко това като че ли забравиха истински важното.


Вместо да говорим за червени предупредителни светлини, нека обърнем внимание на зелените светлини, които ви подсказват, че това е правилният човек за вас.


1. Изслушва ви. Когато имате проблем, търпеливо чува цялата история от всички страни и проявява съпричастност и загриженост.


2. Съобразява се с вас. Не прави нещата, за които сте му казали, че са ви неприятни.


3. Склонен е да прави компромиси. Преценява истински важните моменти и е склонен да отстъпи, за да запази добрия тон и разбирателството.


4. Не ви унижава. Никога не ви унижава нарочно. Още по-малко пред други хора.


5. Подкрепя ви. Подкрепя безрезервно целите и мечтите ви.


6. Вярва във вас. Вдъхва ви увереност, че можете да постигнете всичко. Опитва се да ви помогне.


7. Не крещи. Когато се карате, което е неизбежно, не повишава тон, а се старае да запази спокойствие и да говори уравновесено и аргументирано.


8. Извинява се. Способен е да се извини, когато е разбрал, че не е прав.


9. Гордее се с вас. Гордее се с вашите успехи и вашите постижения. Не позволява това да подрони самочувствието му, а напротив – амбицира го да бъде достоен ваш партньор.


10. Винаги можете да разчитате на него. Каквото и да сте направили, знаете, че можете да споделите всичко и да получите подкрепа.Източник и снимка: obekti.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи