Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2021

В света на известните:

Дрю Баримор през очите на дъщеря си

Заради коронавируса се отмениха страшно много събития, фестивали и ангажименти.


Дрю Баримор, която е заета майка на две деца, трябваше да снима красива пролетна фотосесия за The Sunday Times Style. Плановете й обаче трябваше да се променят.


За щастие снимките не бяха напълно отменени. Да, Дрю не можа да застане пред обектива на професионален фотограф, да бъде сред цял екип от гримьори и фризьори, но хората от изданието дадоха на актрисата страхотна възможност – да повери на седемгодишната си дъщеря Олив да заснеме фотосесията.Така не само, че двете прекараха прекрасни моменти заедно, а и Дрю ще може да запази скъпия спомен от това как изглежда през очите на седемгодишната си дъщеричка.„Олив ме попита защо изобщо я моля да ме снима и кой ме снима обикновено. Отвърнах й, че й възлагам задачата на липсващия фотограф и че това е прекрасна възможност, защото за това списание много хора работят години, преди да имат честта да снимат. Казах й също, че се намираме в странни времена и затова в момента около мен няма цял екип. Тя беше страшно въодушевена, защото обича да снима. Е, помолих я само да не ме снима от долу нагоре, за да не изглежда гушата ми ужасно!“, написа шеговито Баримор в Инстаграм.


В мрежата тя сподели още по-прекрасните кадри от деня на снимките с Олив.

Източник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи