Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

В света на известните:

Две от дъщерите на Анджелина Джоли били оперирани

Анджелина Джоли разкри, че две от дъщерите й са били оперирани, без обаче да навлиза в детайли относно естеството на заболяванията или инцидентите, довели до хирургическите намеси.


„Прекарах последните два месеца във влизане и излизане от операции с най-голямата ми дъщеря, а преди няколко дни тя бе свидетел, как по-малката й сестра също мина под ножа за операция на таза“, каза Джоли в есе, публикувано по случай Деня на жената.


Причината да сподели това е, че покрай здравословните проблеми и станала свидетел на това как децата са се подкрепяли и помагали, как са поставили на първо място близкия човек, как са се изправили лице в лице със страха, демонстрирайки впечатляваща смелост.


„Видях как дъщерите ми се грижат една за друга. Най-малката Вивиан наблюдаваше и изучаваше медицинските сестри по време на първата операция сестра й, така че следващия път самата тя се включи да помага. Видях как всички мои момичета така лесно и без да се замислят изоставят всичко друго, за да се поставят една друга на първо място, почувстваха радостта да се грижат за човек, когото обичат“, сподели Джоли.


Впоследствие стана ясно, че именно операцията на Шайло е била причина Брад Пит да пропусне наградите БАФТА в Лондон, защото е искал да бъде до дъщеря си. В момента тя се придвижва с патерици.
Източник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи