Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

В света на известните:

Джейн Фонда: Повече никога няма да обновя гардероба си

82-годишната Джейн Фонда заяви, че повече няма да си купува нови дрехи. От осем месеца тя не е обновила гардероба си с нито един нов елемент и смята да продължи в същия дух.


Фонда отдавна е активист в борбата с изменението на климата, а екопротестите, в които участва, често са й коствали дори арест. Но актрисата продължава да поддържа позицията си.Според Джейн, особено сега, когато хората са затворени по домовете си, мисълта за пазаруване се е превърнала в мания – по-голяма от тази преди пандемията. И тъй като производството и пазаруването в катастрофални размери неминуемо влияят на климата, актрисата реши да направи своя принос към спасяването на околната среда, отказвайки се напълно от шопинга на дрехи.


„Обещах си, че никога няма да се сдобия с нова дреха. Вече спазвам думата си от осем месеца и смятам да продължа. Теглото ми не се променя, така че спокойно мога да продължа да нося нещата, които се намират в гардероба ми от години“, каза в скорошно интервю пред WWD Фонда.


Тя изглежда напълно сериозна в тези си решения. Припомняме, че на наградите Оскар през февруари тази година, Джейн се появи на сцената в рокля от Elie Saab, която вече е носила преди шест години на фестивала в Кан.
Източник и снимки: eva.bgРазтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи