Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

В света на известните:

Дженифър Лопес и Шакира за пръв път на една сцена

На втори февруари предстои дългоочакваната футболна лига на САЩ (Super Bowl), в чиято почивка между двете полувремена обикновено се готви такова шоу, което държи влага за остатъка от годината. Милиони зрители по света гледат Super Bowl, само за да се насладят на подготвеното от големите изпълнители, качвали се на тази сцена.


Сред тях са били Майкъл Джексън, Лейди Гага, Бионсе, Бруно Марс... С една дума, тази сцена е сред най-престижните и 15-те минути екранно време на изпълнителите са едни от най-гледаните в цял свят.


Тази година Super Bowl събира на едно място Шакира и Дженифър Лопес за грандиозно шоу. Двете латино кралици ще са заедно на сцена за пръв път.Шакира заяви, че ще сбъдне една от мечтите си, а Джей Ло каза, че няма търпение да покаже какво могат момичетата: "Ще подпалим света!", вълнува се Лопес. Ние също нямаме търпение да ги видим!
Източник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи