Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

В света на известните:

Джони Деп и Hollywood Vampires идват у нас

Почитателите на Джони Деп ще имат възможността да го видят на живо, след като стана ясно, че с групата си Hollywood Vampires ще изнесат концерт у нас. И докато купуваме билети за събитието през септември и броим дните до тази рокендрол среща, ето една доста интересна информация за така обичания от всички ни актьор.


Оказва се, че Джони Деп може би трябваше да бъде поканен на поне една от трите кралски сватби през последните години, защото стана ясно, че е роднина на британската кралица. Сигурни сме обаче, че и самият той се е изненадал от този факт.


Според генеалога Ник Барат, който има свое шоу по BBC, Деп е 20-ти братовчед с Елизабет II. Роднинската връзка е по линия на неговия пра, пра, пра, пра, пра, пра, пра, пра, пра, пра, пра, пра, пра, пра, пра, пра, пра, пра, пра, прадядо. (Не се тормозете да ги броите, изписахме го 20 пъти).Тоест, някъде преди 600 години, в официално непотвърден брак в Йоркшир неговият прадядо му е осигурил кралски роднини.


„Няма как сто процента да докажем родствената връзка“, заяви обаче Ник Барат.


Без значение от цвета на кръвта му обаче, ние с удоволствие ще го видим в ролята на единия от "вампирите" в групата Hollywood Vampires, които ще изнесат концерт у нас на 11 септември. Останалите двама в бандата са Алис Купър и Джо Пери. Ще бъде по кралски епично!

Източник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи