Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

В света на известните:

Ева Мендес призна, че има проблем с храната

Ева Мендес безспорно е една от най-сексапилните актриси в Холивуд, но и тя като всяка средностатистическа жена по света води перманентна битка с килограмите.


„Опитвам се да бъда отговорна и да не се представям в някаква светлина, която няма нищо общо с мен и би накарала останалите жени да се чувстват зле относно тялото си. Инстаграм често може да наранява, особено самочувствието. Като тази моя снимка, например, която е обработвана с фотошоп, за да изглеждам толкова добре.


Искам жените да знаят, че не ми е лесно да изглеждам така, че водя ежедневна битка с храната, както и с доста други неща", заяви Ева Мендес.


Само ще припомним, че наскоро, когато в социалните мрежи един "доброжелател" я нападна с думите, че вече била остаряла и не изглеждала толкова добре, тя му отговори по следния начин: „Да, прави сте. Слава Богу, че остарявам. Това означава, че все още съм тук. Скоро ще стана на 46 години и всеки ден благодаря за това, че остарявам. Трябваше ли коментарите ви да ме накарат да се чувствам зле? Е, не го направиха. Карат ме да се чувствам благодарна. Така че, благодаря ви за това, че ми припомнихте, че всеки ден трябва да се благодари за живота, и че те има“.
Източник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи