Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2024

В света на известните:

Гуинет Полтроу се разделя с роклята от Оскарите през 2000 г.

През 2000 г. Гуинет Полтроу мина по червения килим на наградите Оскар в една ефирна, нежна, сива рокля от Calvin Klein, която се превърна в една от нейните най-запомнящи се визии.


Гуинет реши да ни припомни за тази рокля в името на добра кауза.В момента в щатите ситуацията, в която хората са поставени заради коронавируса, е адски тежка. Милиони останаха без работа, храна и средства за елементарни нужди. Затова Полтроу реши да се присъедини към предизвикателството #allinchallengе, в което се наддава за някоя подобна желана вещ, като 100% от средствата от продажбата на търга ще се дарят на нуждаещите се.


Актрисата се прощава с красивата рокля, поставяйки й начална цена 2,500 долара: „Аз лично ще дойда да ви предоставя роклята и ще пием по чай или вино след това. Просто отидете на allinchallenge.com, за да подпомогнем заедно нуждаещите се“, написа Гуинет.


Актрисата предизвика други свои колежки да се включат. Тя предаде щафетата на Дрю Баримор, Камерън Диас и Лейк Бел.
Източник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи