Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

В света на известните:

Харисън Форд за успешния брак: Не говорете, само кимайте с глава

Харисън Форд скоро ще отпразнува 10-годишнината от брака си с Калиста Флокхарт, но двамата всъщност са заедно от доста повече време. Връзката им е на цели 18 години и актьорът си има свое обяснение за хармоничното им съжителство.


„Каква е тайната на успешния брак ли? Не говорете, само кимайте с глава и се съгласявайте“, заяви с усмивка 77-годишният актьор по време на интервю за Parade.


Харисън Форд се ожени за 55-годишната в момента Калиста Флокхарт през юни 2010, а двамата се запознават на червения килим на наградите Златен глобус през 2002, когато започват и връзката си.Освен че очевидно той е достатъчно мъдър, за да разбере, че не бива да противоречи на съпругата си, тя пък си има своя теория за успешната им връзка. „С Харисън се смеем много. Хуморът е всичко за мен, изключително важен е за една връзка“, каза преди време Флокхарт.
Източник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи