Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

В света на известните:

Хейли: Обичам да гушкам Джъстин и да гледаме повторението на „Приятели“

Хейли Бийбър украси корицата на новото издание на американския Elle. В откровено интервю тя разказа защо с Джъстин не бързали за сватбеното тържество. Знаменитостите узакониха отношенията си още през септември 2018 г., но голямата церемония с приятели закъсня, тъй като певецът бе диагностициран с лаймска болест. Клетвите си двамата споделиха един с друг чак на следващата есен.


Освен че участва в красива фотосесия, Хейли разказва и за семейството си пред изданието. Споделя, че обича да си поръчва лате с маслена бисквитка. 23-годишният модел изглежда перфектно във всякакви дрехи. Майка ѝ е от Бразилия, а баща ѝ от Ню Йорк, където расте и самата Хейли. А всъщност баща ѝ Стивън Болдуин е част от известния клан Болдуин. Хейли пък от своя страна още от дете помни семейството на майка си в Рио, а като пораства се завръща в Бразилия, за да работи като модел.


Снимка


Всъщност връзката ѝ с изкуството я има и от майчина линия. Дядо ѝ е бразилски музикант. „Обичам културата на Бразилия. Това ми напомня за моето семейство – на баба ми и на майка ми“, разказва още моделът и допълва, че може да пее бразилска музика на португалски. Не е била буен тийнейджър. „Подходът на родителите ми беше такъв: „Баща ти има проблеми с неща, свързани с алкохола и наркотиците, затова ти бъди много внимателна“.


Снимка


И макар отскоро да е съпруга, Хейли има вече богат опит в семейната подкрепа. Връзката ѝ с Бийбър си има своите възходи и падения. Отнема им година след като сключиха брак, за да стигнат до истинска сватба. „Когато се оженихме, още се разбирахме в нашия съвместен живот. Чувствах, че обсъждането на сватба само ще донесе суматоха и напрежение“ – признава Хейли. – Той наистина бе болен. Това не бе леко, защото всички наоколо бяха жестоки и осъждащи, говориха, че той взима наркотици и затова изглежда толкова зле“.


Снимка


По думите на Хейли, Джъстин действително имал проблеми със забранени вещества, но в момента на годежа с нея той напълно победил зависимостта си.


Госпожа Бийбър отбелязала, че в това сложно време не им е било изобщо до сватба. „Бях му съпруга само от няколко месеца, опитвах се да разбера какво не е наред и какво изобщо става. Сега той е напълно здрав.“.


Болестта на Джъстин накарала младоженците да се съобразяват с брачния обет „В болест и в здраве“, казва Хейли и допълва, че човек никога не знае какво може да се случи със здравето на някого.„Когато не знаете какво се случва, е наистина страшно. “, отсича тя.


Снимка


Подобно на много млади женени двойки, Хейли и Джъстин Бийбър се опитват да намерят баланс между натоварения си график и си е чист дуел между кариера и семейство, пише изданието. „Определено ми е приятно да съм вкъщи повече, отколкото ако съм далеч“, споделя тя. Казва, че с Джъстин обичат да се гушкат на дивана, да гледат повторения на „Приятели“ с техните котки, похапвайки суши и риба тон. Те също започват да си правят домашни правила.
„Опитвам се да чета повече, отколкото да бъда на телефона си в леглото. Имаме правило: Няма телефони в леглото, освен ако не е абсолютно необходимо.“
Джъстин и Хейли се срещат за първи път, когато тя е била на 19, след което се разделят „Имаше време, когато животът ни сякаш вървеше в много различни посоки“, спомня си Хейли за отминалото време. По-късно се срещат на църковна конференция в Маями.


Снимка


„Спомням си, че се мотаехме и си мислех: „Слушай, наистина се радвам за това, че отново сме приятели. Искам винаги да сме готини и да бъдем приятели. По думите ѝ, и двамата са били несигурни в това, което се случва в самото начало. „Беше позната територия, но когато минава много време, е като опознаване на нов човек.“


Госпожа Бийбър също така споделя, че съпругът ѝ е невероятен мъж и забележителен партньор. „Не бих искала да прекарам живота си с никой друг.“, отсича тя. По думите ѝ, Джъстин е пораснал изключително много, а самата тя също се чувства променена. Тя също така отбелязва, че е наясно, че се е омъжила млада. Нещо, което не е характерно сред приятелите ѝ, но се чувства късметлийка с човека до себе си.


Снимка


Нейните родители също са се събрали много рано и са издържали на борбата с пристрастяването на баща ѝ, след което са останали християни. Хейли също вярва в Бог, като съпруга ѝ. Именно това стои и в основата на връзката им. „Може да споделяме това помежду си. Да имаме тази връзка с вяра и духовност“, категорична е тя. Хейли добавя, че има и доста приятели, които са извън църквата.


Снимка


Госпожа Бийбър също така е наясно, че певецът тръгва на турне тази година. „Ще бъда с него и ще отскачам за работа, когато се наложи. Наистина се вълнувам от това да преживея тази нова част от живота си, като нечий партньор. Смятам, че е вълнуващо и е забавно.“Източник и снимки: tialoto.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи