Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

В света на известните:

Илон Мъск сподели снимка с новородения си син

В началото на май основателят и собственик на SpaceX и директор на Tesla, Илон Мъск, отново стана баща на син. (Илон има още шест момчета от канадската писателка Жюстин Уилсън).


Около новороденото се създаде много шум, заради нестандартното име, което Илон и приятелката му, певицата Граймс, му дадоха, а именно - X Æ A-12. Също така Граймс заяви, че не желае да отглежда сина си в градския шум и стрес, затова смята да отиде в дома на своя дядо сред природата, за да не обременява детството му ненужно.Сега Илон сподели нова снимка с бебето в Twitter. Описанието на снимката е на немски и гласи: „Das baby kann noch keinen löffel benutzen“ – „Това бебе все още не може да си служи с лъжица“.


На бебе X се усмихва интересно бъдеще, с плановете, които имат родителите му за него. Преди дни списание Forbes го постави на пето място сред най-богатите хора в света.


Един ден ще е необходимо подробно да му се обясни какво означава името му. „Х е буквата Х, Æ се произнася „еш“, обясни неотдавна Илон. Що се отнася до финалното A-12, оказва се, че това бил самолетът The Archangel-12: „Най-якият самолет, който е правен някога“, сподели Мъск. Въпросният самолет е създаден от ЦРУ. „Без оръжия, без защита, само скорост. Страхотен е в битки и в същото време няма насилие“, добавя още той.
Източник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи