Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2024

Разтърсващи драми:

Имам пет деца, но живея в старчески дом и нямам пари за лекарства

Казвам се Юлиян, баща на пет деца, но никой от тях не намери място за мен в дома си. Остарях, разболях се от туберкулоза и тъй като няма кой да се грижи за мен, сега живея в дом за стари хора. Болят ме ставите, бъбреците ми отказват, сърцето също ми създава притеснения, косата ми окапа. Не мога да си купувам лекарството, което ми е нужно, защото пенсията ми е малка, а в старческия дом ми взимат 75% от нея. Имам три брака зад гърба си и пет деца. Децата ми не се нуждаят от мен.


Те имаха нужда от баща, когато печелех пари. Сега се опитвам да ги накарам да ми помогнат финансово, но отказват под предлог, че аз на тях съм задължен. Така и не разбрах от какво са недоволни. С третата си съпруга се разведох преди години. Венета ми изневеряваше и всячески ме провокираше. В пристъп на гняв й казах, че ще я застрелям с ловджийската си пушка. На другия ден тя подала жалба в полицията и за наличието на оръжие и заплахи срещу жена ми ме вкараха в затвора за една година.


Зад решетките разбрах, че съпругата ми се развела с мен. Докато си излежавах присъдата, бившата ми продала апартамента и когато ме освободиха, се оказах бездомен. Кадърен и способен човек съм, но никъде не ме наеха на работа. От скитане по улиците се разболях от туберкулоза. Искам да работя, за да си купувам лекарствата, само че никой не се нуждае от болен старец.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи