Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

В света на известните:

Ирина Шейк за живота на самотната майка

Пред британското издание на Vogue, на което Ирина Шейк стана корица, тя даде откровено интервю. Тя рядко говори за личния си живот, но този път направи изключение и за първи път разказа подробности за раздялата си с Брадли Купър, която се случи през лятото на миналата година. Шейк говори и за статута си на самотна майка


„Мисля, че във всяка връзка човек внася и добро и лошо – просто нашата природа е такава. Двама прекрасни човека не е задължително да създадат прекрасна двойка. Мисля, че на нас ни провървя да преживеем всичко, което се случи между нас. Живот без „Б“ - това е ново начало“, каза 34- годишният модел.


Според Шейк с нея не е лесно да се живее, защото тя е силен и твърд характер, а за мъжа това е изпитание.
“Аз действително лесно късам връзки. Ако някой си тръгне от живота ми, това е завинаги. Вероятно затова някои ме приемат за студена. И не всеки знае, че под тази маска стои добър и мил човек, който плаче по време на интервюта“, каза още тя.


Снимка: Instagam


След като се раздели с бащата на дъщеря си, Ирина Шейк на практика стана самотна майка. Това определение обаче не е съвсем точно. Първо, защото Брадли често се вижда с 2-годишната Леа и се грижи за нея, когато Ирина е извън Ню Йорк. А освен това младата майка има 2 помощнички – детегледачка и баба.


Снимка: Instagam


„Трудно ми е да намеря баланс като самотна майка, работеща жена и възпитателка. Повярвайте ми, има дни когато си казвам: „Боже мой, не знам какво да правя. Аз се разпадам“, признава моделът.


Тя се е учила да бъде силна и да не се предава от ранното си детство. Тя губи баща си, когато е на 14 години. И още тогава разбира, че е длъжна да се грижи за цялото семейство.


„Винаги съм чувствала, че съм се родила в чужда тяло. Смятах, че трябва да бъда момче. Не знам защо. Може би, защото татко ми винаги е искал да има син. Когато той умря си помислих: Тъй като сега аз съм мъжът, е време да се погрижа за семейството си. И си казах, че никога няма да се омъжа. Естествено с течение на времето се промених, надраснах този период и започна да ми харесва да бъда жена. Но добре помня това чувство“ , призна тя пред Vogue.


Припомняме, че моделът и актьорът, номиниран за "Оскар", започнаха да се срещат през пролетта на 2015 година и дори бяха определили дата за сватбата си.
През лятото на 2019 година обаче обявиха, че се разделят.
Отношенията на двамата се обтегнаха след раздаване на наградите "Оскар", на които Лейди Гага взе приз за песента Shallow от филма "Роди се звезда", който Купър режисира. Слухове ги свързаха в интимни връзка.Източник: noviteroditeli.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи