Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

В света на известните:

Изглеждаш страхотно, Адел!

На пети май Адел навърши 32 години. По този повод певицата реши за пръв път от много време да удостои почитателите си с благодарствен за пожеланията им пост в интернет, придружен от снимка.


„Благодаря на всички, че направихте рождения ми ден толкова прекрасен! Надявам се да успявате да останете на себе си в тези луди, луди времена“, написа тя.


Момичето с големия глас, чиято кариера светът следи със затаен дъх от 2006 г. напоследък се губи от публичния шум и е трудно да се проследи какво ново се случва около нея, освен драстичното й отслабване. След развода си със Саймън Конецки, Адел се е съсредоточила върху себе си и живота си и не е активна в мрежите. Папараците обаче не спираха да улавят певицата на различни места и мероприятия, за да ни покажат, че се е променила до неузнаваемост.През януари стана ясно, че Адел е свалила около 45 килограма, както тя сама споделя по време на почивката си в Ангуила с 19-годишна студентка от Масачузетс – Лекси Ларсън. Тогава за пръв път папараците показаха на света колко е отслабнала Адел, пускайки нейни снимки по бански.


Независимо от противоречивите мнения относно промяната на Адел, певицата очевидно се чувства страхотно. Сега я виждаме в невероятни тоалети, които никога преди не си е позволявала да се покаже. На снимката, споделена преди броени часове в Инстаграм, смеем да твърдим, че тя изглежда невероятно и си личи, че се и чувства така. Приближени до нея пък потвърждават, че Адел наистина е щастлива от промяната и се чувства много по-уверена.
Източник и снимки: eva.bg

  Разтърсващи драми
  Любов и секс
  Сподели своята история
  Цитат на деня
  Любопитно
  Хороскоп

  Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

  Прочети още...

  Виц на деня
  Анкета

  Харесвам историите за:

  Архив

  Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

   
   
  Покажи