Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2021

Любов и секс:

Какво прави мъдрата жена, когато ѝ изневеряват

Любовните отношения никога не са простичка тема, особено когато в тях присъства и изневяра. Случва се – не искаш да предаваш човека до теб, но по една или друга причина, си го сторил. Като че ли това явление се случва по-често при мъжете и жените са в позицията на измамената страна.


Дали обаче има правилен начин да реагирате, когато разберете най-лошото, а именно, че любимият ви е излъгал и е предпочел ласките на друга? Може би да. Ето как постъпва мъдрата жена, която винаги излиза печеливша от ситуацията:Първо е важно да уточним, че има 3 вида изневяра:


жена


- Еднократна, която не означава нищо и която мъжът крие ревностно

- Регулярна, която е по-скоро скришна афера

- Открита изневяра, от която той изобщо не се срамува


Разбира се, може би най-лошият вариант е страничната връзка, защото в нея е намесен не само секс, но и чувства. Но като цяло жената има два избора пред себе си – да вдигне скандал на неверника и да го изгони, или да помисли, да си извади определени изводи от цялата ситуация, избягвайки конфликта и да се фокусира над това коя е другата жена.


мъж, жена


Най-често наранените дами първосигнално вдигат скандал и гонят мъжа си, надявайки се, че съвсем скоро той ще се върне, молейки се за прошка на колене пред тях. И по-често се оказват разочаровани, защото мъжът така и не се връща. Ето защо не печелим нищо, ако реагираме емоционално, дори и в този толкова тежък момент, когато сме разбрали, че мъжът до нас ни е предал. Мъдрите жени действат според следните 5 правила:


1. Правят списък ЗА и ПРОТИВ

Да, в първия момент светът ви сякаш рухва, но всъщност това не е така. Ситуацията има много страни и е най-добре да прецените защо трябва и защо не трябва да останете в тази връзка. Претеглете позитивите и негативите на партньора си и отношенията си с него. В този случай е добре да не мислите емоционално, а рационално.


2. Осмислят последствията

За този етап трябва да изчакате няколко дни и отново да направите оценка на плюсовете и минусите във връзката си. С всеки изминал ден ще гледате по-логично на ситуацията, така че не бързайте да взимате решение веднага.


жена


3. Вслушват се в интуицията си и внимават с изводите

Това е най-сложният етап, защото тук трябва да вземете решението дали ще простите, или не. Готови ли сте да преглътнете ревността и да продължите напред, или ако искате да се разделите с този човек – ще можете ли без него? Крайното ви решение е много важно, особено ако споделяте едно жилище с половинката си. Едно е сигурно – не можете да продължите, ако не вземете решение и се преструвате, че все едно нищо не се е случило.


4. Те оценяват и финансовия аспект

Лесно е да тръшнеш вратата на човека, който те е ядосал, но от това може да има и фонансови последици, ако сте съчетали бита си като семейство. Не разчитайте, че той ще се чувства гузен и ще иска да ви помага материално, в случай че го отпратите. Просто, както се казва, си направете сметката.


5.Следват собствения си интерес

Умните жени винаги гледат първо собствения си интерес и се съобразяват със собствените си чувства. Ако вие усещате, че не сте склонни да простите и че оттук нататък ще ревнувате половинката си в пъти повече, то няма защо да сте заедно. Връзката ви ще бъде една голяма мъка. Не се поддавайте на първоначалните емоции, дайте си няколко дни, ако не и седмици почивка, за да помислите дали искате да поддържате тези отношения. Има обаче 3 условия, при които мъдрите жени прекратяват връзката с неверници:


жена- Ако половинката вече не им дава това, което им е нужно, и това е чудесен момент да се разделят с нея

- Ако изневярата вреди на самооценката им

- Ако в нея се появи желанието да отмъстиИзточник и снимки: woman.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи