Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

Животът какъвто е:

Когато се устроя материално, тогава ще върна любовника си на жена му

Галин е не само мой шеф, а и любовник. Когато постъпих на работа в тази фирма, нямах нужната практика. Работата ми харесваше, заплатата - също, колективът беше беше отличен. Още на интервюто настойчиво помолих да ме наемат, обещавайки, че ще бъда добър служител. Тогава от човешки ресурси ме изпратиха направо при самия собственик на фирмата. След няколко разговора и неофициални срещи кандидатурата ми беше одобрена и с лекота получих работа, служебно жилище и работодателя ми като любовник. Всичко щеше да е прекрасно, ако Галин не беше семеен.


Повышение по карьерной лестнице взамен на мою благосклонность ...


Не иска да се разведе и понякога ми казва, че никога не би се оженил за жена като мен. За сметка на това е добър и грижлив. Издържа ме напълно, купува ми дрехи, козметика, подари ми последен модел кола и два пъти годишно почиваме в чужбина. Преди година ме направи и шеф на филиала. На работното ни място отношенията ни са фантастични, в леглото - също, но за съжаление досадната му съпруга стои на пътя ми. Винаги, когато ме види, тя се хвърля да ме бие. И не я интересува дали се намираме в офиса, в магазина или в парка - нахвърля се върху мен с юмруци, дере ме с нокти и ме плюе в лицето.


Повышение по карьерной лестнице взамен на мою благосклонность ...


Дори не се срамува, че хората я гледат! Аз също не се срамувам, че спя с мъжа й. Ако не съм аз, ще бъде друга. Той си е такъв. Обича жените и се възползва от факта, че има пари и власт. Сега строи къщи и ми обеща, че ще има една и за мен. Само трябва да почакам още известно време. Признавам си честно, че нямам никакви чувства към него. Но ми е нужен. Защо да не се възползвам от слабостите му? Когато подредя живота си и се устроя в материален план, тогава ще го върна на жена му.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи