Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2024

Животът какъвто е:

Когато след години срещнах първата си любов, чувствата ни оживяха

Когато се влюбих във Влади, бях на 24 години, но все още вярвах в красивия принц, секс едва след сватбата и в любовта за цял живот. За повечето хора отношенията с приятеля ми биха изглеждали нормални: чувахме се всеки ден, често се виждахме, дори живеехме на една улица. Вярвайки, че трябва да загубя девствеността си, чак когато се оженим, отказвах да имаме интимни отношения. Оказа се обаче, че любовта на Влади е била лъжа и един ден той ме заряза без дори да се сбогуваме. Беше болезнено и обидно.


След раздялата ни се преместих в друг град и точно там срещнах бъдещия си съпруг. Два месеца по-късно ме представи на родителите си, а после се оженихме. След сватбата с мъжа ми заминахме да живеем в неговия роден край, където не познавах никой. Днес сме родители на прекрасна дъщеричка, но бракът ни не върви. Неотдавна, когато посетих мама, съвсем случайно се засякох с моята първа любов. Болката беше отшумяла и успяхме да си поговорим като приятели.


Мечты о чем-то большем


И двамата разбрахме, че чувствата ни не са отминали и все още сме привлечени един от друг. Влади изрази съжаление, че се е държал по този начин. На раздяла се целунахме и всеки от нас пое по пътя си. Оттогава често се чуваме по телефона, пишем си, но рядко говорим за любовта, която изпитваме. Той ми липсва много, но не можем да бъдем заедно. Имам семейство и нямам право да унищожавам живота на най-скъпия за мен човек - дъщеря ми.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи